MY LIFE AS LIZ

Hier is ‘ie dan: de My life as Liz van deze week! Iets later dan gepland, maar dit komt omdat ik gister pas om 11 uur thuis was na een lange dag examentraining in Leiden. Ik was echt super moe, dus het enige waar ik aan kon denken was slapen. Het was wel een goede examentraining, en ik heb ook nog een training gevolgd in Rotterdam. Daarnaast ben ik een dagje ziek geweest, heb ik films gekeken voor mijn profielwerkstuk en niet het onbelangrijkste: oud&nieuw gevierd! Dat was ook heel gezellig, ik heb het nieuwe jaar in ieder geval goed ingeluid. Hopelijk geldt dat voor jullie ook!

Ik moest veel leren in de vakantie, maar daar is uiteindelijk maar weinig van terechtgekomen. Jammer, dus ik moet er deze week goed tegenaan!

Nagellak uitzoeken voor NYE. Welke zou het worden? Uiteindelijk koos ik voor een zwarte kleur in combinatie met een flakie van Golden Rose. Ik heb verder geen foto’s van oud&nieuw (zijn nou niet bepaald de meest charmante foto’s), maar ik heb echt een hele leuke avond gehad. Lekker gevierd met vriendinnen en daarna naar de stad. Ik ging rond 6 uur slapen, dus heb het nog goed volgehouden! In ieder geval beter dan vorig jaar, haha.

Zusje maakte dinsdag lekker carpaccio voor me. Hoe vaak heb ik wel niet een foto van carpaccio laten zien? Het is ook gewoon zo lekker.

Woensdag had ik om 11 uur bij een vriendin afgesproken omdat we de hele dag films gingen kijken voor ons profielwerkstuk. Althans, dat was de bedoeling! Uiteindelijk hebben we maar twee films gekeken, maar Duitse films (met Engelse ondertiteling!) zijn ook gewoon saai… Ik heb nog lekker met haar gekookt en gegeten en toen in de avond ging ik weer naar huis. Was ook gewoon een gezellige dag!

Ik werd donderdagochtend wakker met flinke keelpijn en opgezette klieren. Dat voelde niet fijn! Ik wilde ontbijten, maar ik had echt geen honger. Zelfs over een kop thee en glas optimel heb ik een half uur gedaan. Ik begon met leren, maar ik voelde me steeds zieker. Ik ben uiteindelijk maar in bed gaan liggen, want ik had gewoon koorts. En koorts en leren… Dat werkt niet echt! Ik moest wel uitzoeken, want de volgende dag moest ik naar Rotterdam en ik was bang of dat wel zou gaan lukken!

We hebben thuis de iPhone 5, maar hij is helaas niet van mij. Heb al geprobeerd heel lief te zijn, maar het werkt niet echt. Helaas!

Trachitol was donderdag mijn beste vriend. Mama had nog boodschappen gedaan en andere dingen voor mijn keel meegenomen en speciale kruidenthee. Het heeft blijkbaar geholpen, want vrijdag voelde ik me stukken beter en had ik (op een beetje keelpijn) nergens last van. Gelukkig maar!

Het was 7:00 en ik was aan het wachten op mijn trein naar Rotterdam. Dagje statistiek bij Erasmus… Ik nam ook nog eens de verkeerde tram, had geen idee waar ik was maar gelukkig was ik uiteindelijk maar een kwartiertje te laat. Eind goed, al goed. Vermoeide dag gehad, maar wel nuttig!

Op station nam ik nog een lekkere caramel cappuccino en daarna heb ik pasta bij Julia’s gegeten. Een vriendin moest ook weer naar Eindhoven, dus ik kon met haar naar huis treinen. Na wat vertraging in Utrecht waren we om half 9 dan eindelijk op centraal. Lekker naar huis, want ik was al de hele dag weg.

Luna lag weer eens heel charmant op de bank. Haha gek beest!

Zaterdag ging ik leren en toen ging de berg kleding van mijn bureaustoel naar mijn bed. Dat is nu ik dit aan het schrijven ben trouwens weer het geval. Oeps…

Nog even wat voorbereidende opgaven maken voor wiskunde, want ik ging de volgende dag naar Leiden voor een examencursus. Onder het genot van een pizza, dat maakte het al een stuk draaglijker!

En op mijn laatste vakantiedag ging mijn wekker om 5:20. Zie maar op de klok linksboven, véél te vroeg. Ik werd gebracht (want er reden geen treinen), en het was super rustig op de weg. In Leiden heb ik dus de hele dag aan wiskunde gezeten (van half 9 tot half 9… kun je het je voorstellen?) en er was ook prima te eten. De laatste foto maakte ik rond een uur of 8, toen was mijn concentratie wel verdwenen en was ik echt super moe. Maar het was wel goed, en we doen het ergens voor! Je begrijpt denk ik wel dat ik vanochtend niet heel blij was toen mijn wekker ging. Back to normal life!

En dat was het weer. Mijn vakantie zit erop, en ik moet veel gaan leren. Wish me luck en tot de volgende week! X

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *