WISHLIST AUGUSTUS

Nieuwe maand, nieuwe wishlist. En eigenlijk verschilt deze (weer) niet zo heel erg veel met de vorige. Mijn drang om parfum te kopen is weg en ik heb afgelopen maand eindelijk het Naked 2 palette gekocht. En in plaats van dat ik investeerde in een goede spijkerbroek, kocht ik een nieuwe zonnebril. Ach, soms kan het. Maar deze maand is het afgelopen met het kopen van accessoires en sieraden en ga ik me richten op dingen die ik nodig heb. En ik weet dat dat in mijn idee bijna alles omvat, maar wat ik serieus nodig heb is een spijkerbroek. Ik wil gewoon nog een mooie broek die strak zit en goed past. Zo een die langer meegaat dan een paar maanden, want het is gewoon waar: al mijn dure broeken zien er nog mooi uit, in tegenstelling tot mijn Zara & H&M broeken.

Wat ik ook nog wil, is een nieuwe tas. Maar een mooie tas loop je niet zomaar tegen het lijf, dus ik zie wel of ik er een tegen kom. Ook hierbij wil ik eigenlijk investeren, want ik heb gemerkt dat een leren tas gewoon veel langer meegaat dan een nep-leren tas. Ja, daar hebben we het weer, hetzelfde verhaal als bij de spijkerbroek. En als ik zo door ga dan geef ik deze maand echt té veel geld uit en laat die MacBook nog langer op zich wachten. We zullen het zien…

Nieuw deze maand: leuke tops en blousjes. Wat betreft uitgaanstops zit ik er helemaal doorheen maar ook leuke blousjes en tops ontbreken in mijn kledingkast. Soms koop ik gewoon echt de verkeerde dingen, daar moet ik op gaan letten. Ik ben benieuwd wat jullie deze maand allemaal aan aankopen gaan zien, want voor mij is dat momenteel nog één groot raadsel. Ik ga deze week wel vier volle dagen werken, dus dan komen al mijn wishes toch een stukje dichterbij!

Wat staat er op jullie wishlists?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *