MY LIFE AS LIZ

Ik weet het, gisteren stond er ook al een My life as Liz online. Maar deze ging alleen over de vakantie en ik ben inmiddels alweer een paar dagen thuis, die ik niet geheel nutteloos heb doorgebracht. Ook voor de vakantie heb ik nog een paar dagen foto’s gemaakt van een aantal dingen die ook nog niet op mijn site zijn verschenen. Daarom deze keer een My life as Liz met wat random foto’s. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Ik ging met mijn zusje schoolspullen kopen. Voor mezelf, maar ook voor haar want ze gaat komend schooljaar naar de brugklas. Spannend! Als break gingen we lunchen bij Brood 2 Day en we namen allebei een wrap met zalm. Heerlijk! Als drankje ging ik natuurlijk voor Ice Tea Green want daar ben ik de laatste tijd echt verslaafd aan.

Zon door het raam van mijn kamer. Genieten!

Armparty! Twee armbandjes van Barong Barong, eentje van Blingissimo en mijn horloge van Michael Kors.

Filmpje kijken. Vond er niet zoveel aan en zat de helft van de tijd op m’n telefoon, maar een lekker chill momentje was het wel.

Mijn wekker voordat we op vakantie gingen… Door de spanning konden we allemaal niet slapen en was het nog nooit zo druk in onze groepschat op Whatsapp. Uiteindelijk viel ik om half 2 in slaap,maar ik werd alweer om 3 uur wakker!

Wachten tot we naar huis konden. Ik was zó ontzettend moe en heb in de auto opweg naar huis ook alleen maar geslapen.

Nog een keer armparty! Deze keer met twee armbandjes uit Bulgarije, armbandje van JewelRocks en weer mijn Michael Kors horloge.

Mama maakte pasta met zalm en courgette. Ik ben erachter gekomen dat ik de combinatie met zalm en pasta heel lekker vind, dus dit moeten we echt vaker eten!

Lig je lekker op bed, staat de deur nog open… Ik was vrijdag opstap geweest en ik werd zaterdag al redelijk vroeg wakker dus ik was zaterdagavond best wel moe. Ik heb me uiteindelijk wakker gehouden, want we gingen bijna eten. Het eten werd trouwens op bed gebracht door mijn stiefvader, wat een luxe! Doet ‘ie normaal echt nooit haha. Maare, daarna viel ik uiteindelijk toch in slaap.

Rosé drinken met mama. Alsof ik de laatste week nog niet genoeg heb gedronken ;)

Dit artikel aan het schrijven :)

En gisteren nog een heerlijke swirl gehaald op het station!

Zoals je ziet, een beetje een kort artikel. Dit komt alleen omdat ik niet echt regelmatig foto’s van dingen heb gemaakt. Deze week ga ik daar weer goed mee beginnen, zodat er volgende week gewoon weer een My life as Liz online staat zoals jullie gewend zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *