MY LIFE AS LIZ

Vorige week was een kort weekje, maar niet heel bijzonder. Wat betreft foto’s kwam ik ook moeilijk op gang: ik vergat het gewoon! Maandag zat ik tot 4 uur op school in verband met een examen (ik ben normaal om 1 uur uit, dus dat is heel fijn) en de andere dagen heb ik thuis gewerkt aan school. Ik heb de eerste aflevering van seizoen 5 van Gossip Girl gezien en voor de rest was ik echt alleen bezig met school. Hoe eentonig kan het worden? Vrijdag was ik vrij, dus donderdag ging ik uit eten met vriendinnen en opstap. Vrijdag en zaterdag heb ik gewerkt aan mijn blog en school en zaterdagavond kwam een vriendin langs om een film te kijken. Zondag kregen we visite, maar ook toen heb ik aan school gewerkt. What a life! Deze week ga ik ook nog wat andere dingen doen, dus ik hoop jullie volgende week eindelijk weer eens een wat leukere diary te showen.

Ik ging met mama boodschappen doen en we probeerden cappuccino pudding. Terwijl ik bezig was met school bracht mama nog een restje. Ik vond de verpakking zo leuk, ik moest er een foto van maken! 

Wiskunde! Niet echt bepaald mijn favoriete vak, maar wat moet dat moet…

Lekker lunchen met een omelet. Jumm!

Random shot van mijn favoriete parfum @ the moment: Loverdose van Diesel.

Uiteten met vriendinnen bij Cooks. We gingen voor tapas. Was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk. Daarna hebben we daar nog tot 11 uur met wat wijntjes gezeten en vervolgens zijn we naar Stratumseind gelopen. Was een gezellige avond!

Lekker slapen in mijn heerlijke bed.

Dit is wat ik vaak als tussendoortje neem: iets wat vult (dit keer een wafel, maar meestal Snack a Jacks of ontbijtkoek) met een lekker zoete appel. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk water te drinken (gebruik daar altijd random flesjes voor), maar dit schiet er nog wel eens bij in als ik thuis ben.

Ik heb voor mijn SE week een map gemaakt waarin ik al mijn samenvattingen ga bewaren. Ik heb ze allemaal getypt, dus moet het nog allemaal uitprinten. Dat worden veel A4’tjes… Maar ik vind het op papier toch fijner leren en dan kan ik nog aantekeningen maken of markeren.

Filmavondje met vriendinnetje. We keken The Vow. Ik heb die al ooit gezien, maar ik vond het absoluut geen straf om ‘m nog een keer te kijken. Vind je het gek met Channing Tatum in de hoofdrol! 

Abrikozencake en thee toen we visite kregen. Goed excuus om even te zondigen (en ik vergeet die filmavond natuurlijk maar even, oeps).

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *