UPDATE: TIME TO STUDY

Ha iedereen!

Tijd voor een korte update. Zoals je misschien wel hebt gemerkt zijn er de laatste tijd wat minder vaak artikelen. Eerst stond er iedere dag wel iets online, maar de laatste tijd wordt het steeds minder. Ik had gehoopt het dagelijkse te kunnen voortzetten, maar het neemt helaas allemaal meer tijd in beslag dan ik had verwacht. Omdat ik dit jaar in mijn eindexamenjaar zit, ligt de focus echt op school en daarnaast wil ik ook nog vrije tijd over houden om andere leuke dingen te kunnen doen.

Ik baal er zo van, want ik vind bloggen het leukste wat er is. Dit werkt alleen echt goed als ik zelf mijn tijd kan inplannen, want met bloggen is het fijn als je in een flow zit. Helaas kun je zo’n flow niet echt plannen… Volgende week begint mijn examenweek, en heb ik in de vakantie minder aan school gedaan dan dat de bedoeling was. Ik moet er dus met volle bak tegenaan, en mijn blog staat dan eventjes op een lager pitje. Maar wees niet gerust, daarna kom ik terug met lekker veel artikelen!

Maandag komt de My life as Liz wel online, en dat geldt ook voor volgende week. Ook ben ik nog van plan om een video op te nemen, maar ik kan niks beloven! Wil je voor de rest up-to-date blijven? Volg me dan op Facebook, Twitter of Instagram (@ourfavourites).

Ik hoop dat jullie het begrijpen!

Liefs, Lizzy

DELEN:

7 Reacties

  1. Jessica 5 januari 2013 / 22:44

    Uiteraard begrijpen we dat. School heeft de hoogste prioriteit, zeker in je eindexamenjaar. We zien vanzelf je artikels wel verschijnen, ik kijk er al naar uit. :D veel succes met je studeerwerk! Hou nog een aantal maanden vol en dan kan je eindelijk genieten van het einde van jez middelbare schoolcarrière. De maanden zullen echt omvliegen…

  2. Janouk Weekhout 5 januari 2013 / 23:17

    Tuurlijk begrijp ik dat! Hallo, je moet wel je diploma halen hoor!!! En er zijn genoeg andere blogs waar iedereen een kijkje kan nemen in de tussentijd, zoals op die van mij ;)

    Heel veel succes met je tentamens!!!!
    xx

  3. LounaBeauty 5 januari 2013 / 23:52

    Heel veel succes!! School moet natuurlijk voor gaan. Heel belangrijk :).. Ik heb komende week ook leerweken.. dus jaja.. ook minder actief. :) liefs

  4. Kimberly 6 januari 2013 / 09:40

    Heel veel succes Liz!! School is zeker op dit moment het belangrijkste, daar moet je al je energie in kwijt!

  5. sophie 6 januari 2013 / 10:58

    Tuurlijk begrijpen we dat, ik zit niet eens in het examenjaar en heb er soms nog grote moeite mee om alles op tijd af te hebben. Ik vind ook dat school dan even voor moet gaan. Super veel succes!

  6. Allissa 6 januari 2013 / 21:07

    Ohgawd ik zie De Republiek liggen. Zijn wij ook mee bezig. Ik herken het heel erg, ik kan ook slecht plannen en heb straks weer SEweek. Ugh. Succes alvast (:

  7. Josephine 7 januari 2013 / 23:06

    Ik had het artikel al op mijn mobiel gelezen, maar daar is commenten niet zo handig. Ik zit PRECIES in hetzelfde schuitje, succes! Gelukkig hebben we deze week niks voor geschiedenis, maar in maart wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *