LOOK: SKULLS & STUDS

Het werd eens tijd om een look te maken met een rode broek. Ik vind rood leuk staan met wit, maar ook met zwart. Dus waarom niet allebei? De kleding opzich is heel simpel: een rode broek en een witte blouse. De accessoires doen het ‘m juist. Ik heb gekozen voor simpele, chique hakken en een opvallende tas. Natuurlijk weer zo’n lekker duur exemplaar, hoe kan het ook anders op Polyvore… Ik stylde de outfit af met een sjaal van Alexander McQueen. Ik heb die zelf ook, maar dan natuurlijk de neppe variant. Helaas! Qua sieraden koos ik voor goud en dan wel een armband met studs en een ring met een mooie rode steen. Simpel, maar ik vind deze look leuk. Wat vinden jullie er van?

  • Broek – Forever New
  • Top – Joie Tasminia
  • Heels – Vionnet
  • Tas – Valentino
  • Sjaal – Alexander McQueen
  • Armband – Asos
  • Ring – Rubyna’s
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *