KOH FANTASY

Photobucket

Fantaseren: we doen het allemaal wel eens! Ik fantaseer graag, bijvoorbeeld over een gevulde inloopkast, een dagje gratis shoppen in de Bijenkorf, veel geld winnen, noem het maar op. Wat zou het toch leuk zijn als fantasieën werkelijkheid kunnen worden… Maar oke, genoeg gefantaseert, op naar de swatches van KOH Fantasy, een limited edition van KOH die uit zes kleuren bestaat en passen bij de meest ultieme fantasieën….


Deze limited edition is niet helemaal mijn ding. Ik heb het niet zo met paarse nagellak, maar als zeker in combinatie met een metallic finish grijp ik er niet snel naar. Ik vind het niet per definitie lelijk, maar zoals ik al noemde: het is niet voor mij weggelegd. De oranje kleurtjes zijn wel leuk, maar ze lijken qua kleur erg op elkaar, de glitters zijn haast het enige punt van verschil. Naar mijn mening dus niet de geweldigste limited edition ooit, maar wellicht zien jullie dat anders.

Photobucket

Koh Rich is een mooie paarse kleur die goed dekt. Op alle swatches zijn twee laagjes aangebracht, maar deze kleur redt het ook met een laagje.

Photobucket

Koh Famous: een lila metallic kleur. Lakt een beetje streperig.

Photobucket

Koh Miracles is een zilverachtige lichtblauw, die neigt naar het wit. Een apart kleurtje!

Photobucket

Koh Skinny is een mooi oranje kleurtje. Oranje zien we veel dit seizoen, en niet alleen omdat het EK eraan komt. Desondanks is ook voor die gelegenheid deze kleur mooi meegenomen ;)

Photobucket

Koh True Love is volgens KOH een zalmoranje kleur. Ik zie tussen Skinny en True Love geen wezenlijk verschil, alleen dat in True Love glitters zitten en dat het een wat lichter oranje is. Ik ben niet zo dol op nagellak met grove glitters, want het eraf halen blijft een ramp. Toch wel een leuke kleur!

Photobucket

Koh Lucky Star is een hemelsblauwe kleur met glitters. In deze nagellak ben ik een beetje teleurgesteld, want hij brengt niet zo fijn aan en dekt slecht. Jammer, want de kleur opzich is mooi!

KOH Fantasy ligt vanaf 1 juli in de winkels en is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen. Ook is KOH te koop in de Bijenkorf in Amsterdam, Eindhoven, Amstelveen en Utrecht. De prijs per nagellak bedraagt €14,95.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *