MY LIFE AS LIZ

Photobucket

Hemelvaart: gotta love it! Het lijkt nu net of ik weer vakantie heb gehad, maar niets is minder waar. Maandag, dinsdag en woensdag ben ik namelijk gewoon naar school geweest. En oh, wat was ik blij toen het woensdagmiddag was en ik verlost was van mijn ‘lijden’. Ik was nog steeds niet goed uitgerust van Berlijn, en afgelopen weekend kreeg ik daar de kans voor.


Ik weet even niet meer wat ik maandag en dinsdag heb gedaan, dus dat zal ook wel niet zo boeiend zijn. Woensdag was mijn oma jarig en gingen we ‘s avonds op visite, donderdag heb ik heerlijk een dagje geniksd en zijn we met het gezin naar de bioscoop gegaan en ‘s avonds ging ik met een vriendin terrassen en zijn we daarna nog naar Stratumseind gegaan. Vrijdag ging ik lunchen met mama waarna ik de bus nam naar mijn vader. Ik paste daar ‘s avonds op mijn zusje en zaterdagmiddag ging ik alweer naar huis omdat ik een lunchdate had met vriendinnen. Die avond ben ik weer even goed opstap geweest en zondag was uitrustdag. Ik was namelijk pas om half 6 ‘s ochtends thuis.. Nadat ik me wat beter voelde ben ik gaan bloggen, kamer opruimen en aan school gaan werken. Uiteindelijk had ik het dus lekker druk omdat ik altijd alles uitstel. Fijn! Gelukkig ben ik nu klaar voor een nieuwe week school en ik tel de dagen echt af tot de vakantie… Even bikkelen dus nog!

Photobucket
 
Een heerlijke salade met mozzarella! Ik hou van een salade op z’n tijd.

Photobucket
Hoe charmant is deze foto! Is genomen in Berlijn, maar ik zag ‘m pas later. I’m sexy and I know it! Zoiets….
 
PhotobucketWe zijn begonnen aan een nieuw hoofdstuk met wiskunde en ik liep al meteen achter. En geloof het of niet, deze week loop ik helemaal bij. Ik stond er versteld van, maar fijn is het wel.

Photobucket
 
Nagels gelakt! Een kleurtje van KOH met een flakie van Golden Rose. Love it!

Photobucket
 
Normaal zou ik zeggen dat dit mijn lunch was, maar voor de verandering was dit mijn avondeten. We hadden gewoon niks in huis dus ik ging maar aan de crackers en soep. Werd ik niet vrolijk van! Ik houd van avondeten, en dit vulde dus echt voor geen meter.

Photobucket
 
Knuffelen met Luna.

Photobucket
 
Luna pesten. Het was alleen puur voor de foto trouwens, dus wees maar niet bang! Ik ben verder altijd heel lief tegen de hond :)

Photobucket
In Schijndel aten we bij de KomEet. Mama en ik wilden weer eens origineel doen en kozen voor een carpaccio salade. Goh! Het zal eens niet zo zijn.

PhotobucketMijn tante heeft een feather extension. Zo leuk! Heel subtiel, maar je kunt er ook meer in je haar doen. Ik heb wat foto’s opgezocht op internet en het ziet er echt leuk uit!

Photobucket
Ik heb hardloopschoenen gekocht! Jawel, ik wil gaan hardlopen. Het abonnement op de sportschool heb ik al een tijdje geleden opgezegd want ik het echt veel te duur en ik ging bijna nooit omdat ik het zo saai vond. De laatste tijd doe ik al workouts, maar ik wil ook gaan hardlopen. En goede schoenen zijn dan van groot belang. Deze zijn fluoriserend roze, zo cool :D
Photobucket
Mijn zusjes maken de laatste tijd veel smoothies en dat vind ik helemaaal niet erg! Lekker en gezond!
Photobucket
In de auto richting de bioscoop! The Vow!
Photobucket
Pizza met kebab. Lekkerrrrr!
Photobucket
Wijntjes met Lola. Gezellig kletsen en daarna opstap. Was erg gezellig!
Photobucket
Outfitje van vrijdag: jeans, wit shirt, sjaal en All Stars. Saai maar comfy!
Photobucket
Lunch met moeders bij Sandwich Willy. Ik ging voor de sandwich Italy, met carpaccio. Alweer zo origineel!
Photobucket
John Mayer heeft een nieuw album: Born and Raised. Die heb ik afgelopen weekend grijsgedraaid.
Photobucket
Sieraden, yayyy!
Photobucket
Zusjelief had de camera van mijn iPhone ontdekt.
Photobucket
The Back-up Plan gekeken toen ik moest oppassen. Ik zie nu pas dat ik die foto echt op het juiste moment heb genomen, haha :P
Photobucket
Lol met Evi
Photobucket
Little diva!!
Photobucket
Terug in Eindhoven!
Photobucket
Lekker lunchen bij de Vooruitgang met Mylène en Lola.
Photobucket
Mama maakte pompoensoep, heerlijk!
Photobucket
Mijn cake!
Photobucket
Klaar voor een avondje stappen! We wilden even twee uurtjes gaan maar dat werden er al snel meer. Het was gewoon te gezellig!
Photobucket
Ik had last van mijn buik en ik was moe, dus lekker in bed met de laptop.
Photobucket
Maskertje op, mijn huid had het echt nodig. Was een mud mask, zeer charmant!
Photobucket
Persbericht bij de hand en tijd om artikelen te schrijven voor deze week. Dat is niet helemaal gelukt, dus ik heb deze week extra veel te doen!

Tot volgende week en iedereen met examens wens ik nog veel succes!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *