KOH Elements

Niet iedereen was even enthousiast over de limited edition van Herôme die ik een paar dagen geleden aan jullie liet zien. Velen vonden de finish niet zo mooi. Deze nieuwe limited edition van KOH is weer wat anders en ik vind deze collectie ook echt geweldig. KOH Elements is gebaseerd op de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. Dat zijn ook wel de vier oerprincipes waaruit onze wereld is opgebouwd. Ik vind het leuk dat KOH niet voor de standaard kleuren van deze principes heeft gekozen, maar net een andere weg heeft ingeslagen.

KOH Leaf!

KOH Earth!

Het eerste element, aarde, is ook wel het stabiele element. De bijpassende kleuren zijn Leaf! en Earth!. Leaf! is een frisse groene kleur die doet denken aan boomblaadjes die wiegend in de wind zonnestralen vangen. Earth! is een mooie bruine kleur die goed past bij camel. Allebei deze twee kleuren dekken goed en lakken fijn.

KOH Mediterranean Sea!

Voor water zocht KOH kleurinspiratie in de warmen zeeën van onze aarde. Hieruit kwam Mediterranean sea!, een prachtige blauwe kleur die naar het mint neigt. Dit is echt een van mijn favorieten! Ik zal deze vaak gaan dragen, gewoon omdat het zo’n lekker fris kleurtje is dat goed bij de zomer past.

KOH Heavenly!
KOH Cloudy!

Heavenly! en Cloudy! staan centraal voor lucht. Heavenly! is een romantisch, licht oud roze kleurtje. Lastig om te omschrijven, maar wel erg mooi! Cloudy! lijkt wit, maar bevat veel shimmer. Dit is ook meteen het nadeel van de nagellak, want als je ‘m er af wilt halen zitten je vingers onder de shimmer. Verder wel een mooi kleurtje!

KOH Fire!

En als laatste de eyecatcher van de limited edition: Fire! deze hoort uiteraard bij het actieve element vuur. Het is een mosterdbruine kleur met verschillende kleuren glitters. Ik heb bij mijn nagels overal twee laagjes aangebracht en bij deze lak zie je dat het nog wel een laagje kan gebruiken voor een volledige dekking.

Al met al heeft KOH naar mijn mening een prachtige limited edition neergezet. KOH Elements is vanaf 1 mei verkrijgbaar bij parfumerieën, de KOH flagship stores in de Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in de Bijenkorf in Amstelveen en Utrecht én via de webshop: Kohcosmetics.com. De prijs voor een nagellak van KOH bedraagt €14,95.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *