W.I.C. Wickedly Glamorous

Naast KOH heeft ook Herôme een prachtige collectie voor de feestdagen uitgebracht. Alle kleuren zijn glitterend en glimmend dus met deze mooie kleuren knal je zo het nieuwe jaar in!

De lijn bestaat uit 6 kleuren: Aspen, Charmonix, St. Moritz, Abu Dabhi, St Tropez en Hollywood. Je leest het goed, allemaal glamorous steden. De kleuren die ik heb ontvangen zijn Charmonix, St Tropez en Hollywood. Eén oase van glitters!

Als eerste is Charmonix aan de beurt: een prachtige metallic kleur. Charmonix ligt in Frankrijk en staat bekend om zijn prachtige bergen en landschappen. De nagellak past hier goed bij, wat zeg nou zelf: deze kleur is toch prachtig? De kleur dekt goed, de nagellak lakt fijn en droogt enorm snel. Dat is vooral wat ik zo fijn vind aan de World Inspired Colours van Herôme. Ik ben een ongeduldig persoon en door de snelle droogtijd van deze nagellakken kan ik zo weer verder met waar ik mee bezig was. Ideaal!

Onderstaande nagellak is geïnspireerd op St Tropez: de place to be voor celebrities. St Tropez ligt in Frankrijk en vele sterren gaan er jaarlijks op vakantie. De nagellak past goed bij het glamoreuze leven van de sterren: hij bestaat namelijk uit niets anders dan zilveren glitters. Deze nagellak is vooral mooi op een andere kleur, maar ik wilde de nagellak graag zo aan jullie laten zien. Op mijn nagels zitten twee laagjes en hoe meer laagjes: hoe meer glitters. Ook deze nagellak werkt fijn, het enige nadeel is dat er veel glitters rondom mijn nagels blijven zitten als ik de nagellak eraf haal. Helaas blijf je dat houden met glitternagellak….

Als laatste Hollywood: wie kent deze stad niet? Met de bijpassende nagellak voel je je ook meteen een filmster! Ook deze nagellak bestaat uit glitters, maar hij is wel heel anders dan St Tropez. De kleur is anders dan ik verwacht had (zie andere afbeelding) maar desondanks erg mooi. In deze lichtroze kleur zitten glitters met alle kleuren van de regenboog. Pretty! De substantie van deze nagellak is hetzelfde als bij St Tropez, ook het eraf halen is een minder leuke klus. Maar als je mooie nagels wilt, moet je het er voor over hebben. En mooie nagels is één ding wat zeker is: vooral over een andere kleur staat deze nagellak prachtig. Een ware glitterbom. Wow!

De Wickedly Glamorous collectie ligt sinds november in de winkels en is ook verkrijgbaar via de online shop: www.herome.com. Wil jij ook glamorous nagels tijdens de feestdagen? Haal ze dan snel, voor €7,50 heb je al een flesje en als je er twee tegelijk koopt betaal je €12,50!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *