NEW IN: CASE-MATE IPHONE HOESJE

Ik had mijn vorige iPhone hoesje nog geen week voordat er alweer een nieuwe op de mat viel. En deze wilde ik graag aan jullie laten zien. Het is namelijk een case van Case-Mate. Het is de Barely There hardcase en zoals je kunt zien is hij goud met glitters. Hoe geweldig! Ik ben er echt heel blij mee en ik heb er al verschillende complimentjes over gehad. Tijd om hem eens wat beter aan jullie te laten zien!

Deze iPhone case beschermt mijn telefoon tegen krasjes, stoten en vuil. Zoals je ziet zitten de randen ook aan de bovenkant en op het eerste gezicht is dat misschien niet heel mooi, maar het biedt wel extra bescherming. Als ik mijn telefoon nu ondersteboven op tafel leg, is het beeldscherm goed beschermt. Daar is dus echt over nagedacht!

De case bestaat uit twee delen die je op elkaar moet klikken. Je legt je iPhone op het onderste deel en klikt de randen erop: zo eenvoudig is het! En aan de onderkant zitten ook van die randjes waarmee je ‘m weer los kunt klikken. Ik vind het een fijn gevoel dat mijn iPhone nu zo goed beschermd is, dus ik ben echt heel blij met mijn Case-Mate. En dat het hoesje er leuk uit ziet is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Dit hoesje kost €29,95 en komt van iPodhoes.nl, een webshop waar ze heel veel hoesjes en accessoires verkopen voor Apple producten. Zeker even de moeite waard om op te kijken als je op zoek bent naar een hoesje, want ze hebben er heel veel voor verschillende prijzen. De verzending is daarnaast ook heel snel, dus je hebt je bestelling zo in huis.

DELEN:

5 Reacties

  1. Lisanne 31 maart 2013 / 22:19

    Mooi hoesje! Ik vind het alleen zo jammer dat bij de iphone 5 hoesjes het camera “gat” zo vierkant is afgewerkt.

  2. Myrthe 1 april 2013 / 11:54

    Wat een mooi hoesje! Echt prachtig met die glitters :)

  3. Scha 2 april 2013 / 21:32

    Ohhh awesome! Ik zag deze in het roze voor €12 in een Telefoon shop. Misschien moet ik m toch maar kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *