Colourful Curaçao van W.I.C. by Herôme

Herôme by W.I.C. heeft weer een nieuwe limited edition en wel geïnspireerd op het kleurrijke eiland Curaçao. De collectie bestaat uit zes kleuren, allen met een soort metallic finish (met uitzondering van Banda Bou). De laatste tijd vond ik de kleuren van Herôme by W.I.C. niet echt meer vernieuwend, maar deze collectie laat het tegenovergestelde zien. Leuk! Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren en ik krijg er een heerlijk zomers gevoel van.

Omdat het zo’n zomerse kleuren zijn staan ze super leuk bij andere printjes. Wat dacht je van vrolijke jurkjes en kleurrijke bikini’s? Mijn favorieten zijn Mambo Beach, Kontiki Beach en Cabana Beach. En de naam zegt het al: ze zijn geïnspireerd op de populaire stranden van Curaçao.

Ik ben eigenlijk over alle kleurtjes wel te spreken, behalve Blue Bay. De kleur is in het flesje erg mooi, maar ik krijg hem niet goed aangebracht. De nagellak brengt erg streperig aan, dat is jammer. De swatch van deze nagellak verdient dan ook geen schoonheidsprijs. Gelukkig zijn de andere swatches wel beter gelukt, en die laat ik dan ook allemaal aan jullie zien. Ik heb overal twee laagjes nagellak aangebracht. Dit hadden ze ook wel nodig, want bij één laagje waren de meeste kleurtjes nog doorzichtig. Voor de rest ben ik (wederom) enorm tevreden over de kwaliteit. Fijne substantie, perfect kwastje en droogt snel. Ik kan niet echt iets zeggen over de houdbaarheid van de nagellak, want ik heb erg zwakke nagellak en dan chipt het nogal snel!

Banda Bou

Kontiki Beach

Cabana Beach

Blue Ray

Daaibooi Beach

Mambo Beach
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *