My life as Liz

Afgelopen week was eigenlijk wel een prima weekje. Maandag was ik vrij in verband met pasen, en ik ben toen naar mijn opa & oma geweest en ‘s avonds hebben we in de stad gegeten. Dinsdag gingen we met familie eten en had ik ‘s avonds een voorlichting voor de buitenlandse reis. Ik ga namelijk van 7 tot 12 mei met school naar Berlijn en tijdens die avond kregen we het schema uitgedeeld. Ik heb er nu alleen nog maar meer zin in! Buitenlandse reis is echt zoiets waar je naartoe uitkijkt als je op school komt, en na 5 jaar is het nu bijna zover! Woensdag was een lange, ellendige schooldag waar ook nog eens mijn herkansing Duits bij kwam kijken, donderdag ben ik even snel in m’n uppie naar de stad geweest en vrijdag was ik alweer om 13.00 uit. Ik heb toen even met mama boodschappen gedaan want ik wilde sushi maken en zaterdag ging ik een dagje oppassen. ‘s Avonds dook ik de stad in met vriendinnen en zondag stond zoals gewoonlijk in het teken van mijn kamer poetsen, bloggen en huiswerk maken. Even voorbereiden op een nieuwe week school!

Met mijn zusje!

Oma haalt altijd met feestdagen chocolade op de markt. En dat is dan ook echt de lekkerste chocolade ever. Dat schaaltje was dus zo leeg!

Uiteten bij Sizzling. Voorgerecht!

Hoofdgerecht: panga filet met mozzerella en lekkere gedraaide frietjes. Genieten!

Nagerecht: brownie met vanille- en hazelnootijs. God-de-lijk!

Geschiedenis maken. Realiteit: door gebrek aan tijd en concentratie niet aan begonnen. Woops!

Hello there! Nu ik een camera heb aan de voorkant van mijn telefoon is het echt verleidelijk om foto’s van jezelf te maken. Ja, ik geef het gewoon toe :P

Herkansing grammatica toets Duits. Vond ‘m moeilijker dan de vorige keer en had een 5,7. Maakt niet heel veel uit, maar een beetje teleurstellend is het wel… Maaargoed!

Post waar ik altijd erg vrolijk van word: prachtige nagellak!

HAAT aan babyhaartjes. Normaal verdoezel ik ze altijd een beetje met haarlak, maar die was op. En dan krijg je dit, echt verschrikkelijk :P

Ik tweette dat ik deze ging proberen, maar ik heb het nog steeds niet gedaan. Toch maar eens doen deze week!

Make-up stash!

Samenvatting maken tijdens Nederlands.

Een loempia als lunch met chili saus. Weet je hoe lekker!!

Tijd om te swatchen. Deze kleur vond ik echt mooi! Lekker opvallend.

Met mijn lieve mama!

Nat haar, dikke ogen: goedemorgen!

Lunch: heerlijke caesar salade. Met lekker veel croutons :P

Quote

Even naar de Gamma en daarna naar de Leenbakker. Mama was op zoek naar nieuwe tuinstoelen en uiteindelijk zijn we geslaagd. Bovenstaande is het niet geworden!

Nieuwe kussentjes gekregen! Super leuk!

Let’s make sushi!

Die mini’s van de AH zijn echt geweldig. Vooral die mini San Francisco koekjes zijn te leuk.

Tijdens mijn sushi-experiment zette ik John Mayer op. In Your Atmosphere blijft een favoriet.

Het resultaat. Het was even oefenen, maar voor een eerste keer kan het ermee door!

Vrijdagavond bracht ik door op de bank. Lekker relaxed!

Oké, deze foto is niet heel duidelijk, maar dit is de zoenscène bij The Notebook. Die kwam ‘s avonds op tv en ik moest er even een foto van maken. Stiefvader lachte me vervolgens lekker hard uit :P

Zaterdag koos ik weer voor mijn mintgroene broek. Love it!

Dagje oppassen. Kindjes uit de buurt kwamen ook over de vloer dus het was lekker druk!

Ze moeten mij altijd hebben he. Ik werd vastgebonden, en ze moesten zo strak mogelijk. Naderhand had ik de striemen in mijn polsen zitten, haha.

Tijd voor de Glamour! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het tijdschrift steeds minder leuk vind, niet alle artikelen boeien me en ik ben er gewoon niet meer zo over te spreken. Jammer!

Ik wist zaterdag echt niet wat ik aanmoest en uiteindelijk koos ik maar voor een simpele outfit: Vans, zwarte broek, Ed Hardy top, blazer van Bershka en mijn horloge van Michael Kors. Zat gewoon lekker. Beetje luiheid :P

Zondag heerlijk uitslapen! En geen kater, nog beter :D

Weer helemaal schoon! Wastafel is altijd zo’n ramp om schoon te maken maar als het schoon is geeft het wel een voldaan gevoel.

Tot volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *