MY LIFE AS LIZ

Er is weer een week voorbij en het einde van de vakantie komt langzamerhand in zicht. Ik wil er nog niet aan denken, ik word al gek bij het idee! De afgelopen week heb ik maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 5 gewerkt en ben ik donderdag een dagje naar mijn vader gegaan. In de avonden heb ik leuke dingen gedaan met vriendinnen, zo zijn we even naar de kermis geweest en heb ik geterrast. Zowel vrijdag- als zaterdagavond ben ik opstap geweest met vriendinnen en zaterdag ben ik ook nog naar de stad geweest met mijn zusje. Zondag heb ik mijn kamer opgeruimd en toen was de week alweer voorbij. Komende week ga ik weer werken en nog genieten van mijn vakantie want volgende week moet ik alweer naar school. Noooo!

Vorige week had ik cursus Word gedaan, deze week Excel. Niet mijn ding, maar wel handig. Voor de rest nog wat andere klusjes gedaan maar het is prima vertoeven. De dagen zijn alleen wel lang zo!

De nieuwe Glamour en lekkere soep toen ik thuiskwam na een dag werken.

Mama maakt zeewiersalade met carpaccio van tonijn. Heel lekker!

Nieuwe nagellak binnengekregen, komen nog artikelen over.

Terrassen met vriendinnen en daarna even naar de kermis.

Armparty! Twee armbandjes van Jah Jah, roségouden armbandje van Barong Barong en uiteraard mijn Michael Kors horloge.

Chillen bij oma. Had haar al heel lang niet meer gezien en we gingen even langs.

Aardbeienthee is lekker!

Ik ging even langs het Kruidvat om Labello en wattenstaafjes te kopen, maar toen kwam ik dit spaarvarken tegen. Voor €1,75 kon ik ‘m niet laten liggen. Hier ga ik voortaan ook in sparen!

Vrijdag avond bij een vriendin. Drankjes doen met chips erbij. Altijd goed en gezellig!

Even wat eten bij de Hema. Broodje met kaas en ijskoffie. Hoe kan het ook anders!

Het ziet er misschien niet super lekker uit, maar mama maakte macaroni met pesto en daar maak je mij heel blij mee.

En voor de geïnteresseerden: de achterkant van het jurkje. Beetje lastig om een foto van jezelf te maken van de achterkant, en de kwaliteit is ook niet top. Ik heb verder geen duidelijke foto’s, maar die zal ik nog wel een keer maken want nu komt het nog steeds niet over zoals in het echt. Jammer!

Dat was het alweer! Het valt me op dat ik in de vakantie echt veel minder foto’s maak, maar dat komt ook omdat ik helemaal uit m’n ritme ben en ik het gewoon vaak vergeet. Dus dat is misschien dan wel weer een voordeel van school. Zei ik daar voordeel? :O

Nou meiden, geniet van je vakantie en het weer en tot de volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *