MY LIFE AS LIZ

Wow, deze week ging snel! Als ik er zo over nadenk, kan ik niet echt zeggen wat ik nu precies heb gedaan. Maar dat klopt ook wel een beetje, want ik heb vooral genoten van mijn vrije tijd. Ik kreeg deze week mijn examens terug en we zijn nu overal wel zo’n beetje door de stof heen dus ik vind school echt super saai. Verder heb ik na school niet echt veel aan school gedaan, daar ga ik deze week wel weer mee beginnen! Pff, er komt ook geen einde aan! Ofja, in mei beginnen mijn examens al. Zo spannend en eng! Maar ik ga komende tijd goed mijn best doen om dat diploma in handen te krijgen. Hoe ik het dus met mijn blog ga aanpakken weet ik nog niet echt, maar ik doe m’n best!

Stiefvader maakte maandag weer sushi. I LOVE IT! Ik kan dit iedere dag wel eten, serieus.

Ik ging maandagavond sporten met een vriendin en daarna ging ik Cheat on Me (lekker fout) kijken onder het genot van een bak yoghurt. Even relaxen!

Dinsdag nog wat restjes van maandag op eten. Wat een straf joh…

Lekker ontbijtje achter de laptop. Even blog, mail en YouTube checken en een beetje werken.

‘s Avonds ging ik na een lange tijd weer eens koken. Enchilada time! Ze waren weer heerlijk! Daarna ging ik weer sporten, dus zo was mijn avond ook weer gevuld. 30 day shred staat even op een lager pitje trouwens, maar ik ben de afgelopen week drie keer naar de sportschool geweest en om daarna dan nog iedere dag een workout te doen is ook weer zoveel. Ik ben nu tevreden met mijn lichaam en ik doe workouts wanneer het me uitkomt. Misschien een faal, maar zo zie ik het niet! Ik heb mijn eigen trainingsprogramma gewoon!

Filmpje bewerken! Heb wel wat ideeën voor de komende tijd, dus wat betreft filmpjes komt het goed. Ik heb trouwens gisteren de 1000 abonnees bereikt en daar wil ik jullie allemaal heel erg voor bedanken. Zo’n leuk getal! Op naar de 2000 :D

Ik droeg donderdag een blouse, maar dat was best wel koud. Het was alleen voor de schoolfoto, dus daar moet je wat voor over hebben. Eenmaal thuis trok ik er een trui over aan en dat stond best wel leuk. Maar ik vind het niet bij mezelf passen!

Vrijdag had ik de generale repetitie voor Upload TV. Dit programma komt aankomende vrijdag op Nederland 3 van 21.20 tot 22.15 en jullie moeten allemaal kijken! Ik zal donderdag er nog wat over online zetten ter reminder.

Deze look had ik gemaakt en ik had mijn haren gekruld. Was er toch wel een uurtje mee bezig dus ik maakte er maar een foto van, haha.

Zaterdag ging ik met mijn zusje naar de stad om te shoppen. Ik kocht hakken voor onder mijn jurk en wat make-up en beautydingen. En voor haar gingen we kleding shoppen. Ik vind het superleuk om zo advies te geven en te helpen en ze waardeert het ook wel dus dat is alleen maar mooi. Op het einde dronken we nog wat bij Douwe Egberts en dat was echt de perfecte afsluiter van de dag.

Daarna naar huis, snel omkleden en opmaken en op naar een vriendin. Zij had samen met een andere vriendin gekookt en we gingen dus gezellig met z’n allen eten. Coquilles met hazelnootboter, pasta met kruiden en salami en brownie met slagroom en slagroomsoesjes. Het was heel vullend, maar super lekker. En heel gezellig. Daarna gingen we ook nog opstap!

Een vriendin vertelde dit opeens, en ik verbaasde me er echt over. Wisten jullie dit? Het is eigenlijk super logisch, maar in de winkel verkopen ze ze met de ribbeltjes naar boven en bijna iedereen gebruikt ze zo. Soms heb je ook van die schuifspeldjes met dingen erop, maar die plakken ze dan dus ook altijd aan de verkeerde kant. Super grappig, eindelijk ontdekt waarom schuifspeldjes bij mij nooit goed bleven zitten.

Zondag gingen we naar opa en oma. Ze gingen aan de borrel en ik deed maar mee. Maar aangezien ik de nacht ervoor naar de stad was geweest, ging er dat niet heel soepel in. Ik heb uiteindelijk twee uur over dat glas gedaan haha. Gelukkig gingen we op de weg naar huis langs de Mc Donalds en dat was echt het eten wat ik nodig had. Zondigen mag soms! Alleen ik doe het iets te vaak haha.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *