My life as Liz

Ik moet zeggen dat afgelopen week wel prima was. Laatste uurtjes school, voorbereidingen voor carnaval, mijn verjaardag en natuurlijk carnaval zelf! Lekker feesten dus, dat bevalt me wel. Maandag moest ik nog leren voor een overhoring, maar verder was het rustig qua school. Alles z’n gangetje en dat is ook wel eens fijn. Ik heb verder niet echt veel meer toe te voegen, dus laten we maar gewoon naar de foto’s kijken! Ik heb eigenlijk niet heel erg veel foto’s gemaakt, maar hopelijk vinden jullie het toch leuk.

Schoenen gekocht voor carnaval

En geverfd! Heel lang heeft de verf het trouwens niet uitgehouden, na de eerste avond was er al een hoop verf af. Achja, hoort erbij

Mama ging de hond borstelen, daar is ze altijd uren mee bezig!

Hema ontbijtje met een vriendin in een tussenuur, voor 1 euro was het zeker een aanrader. Lekker :)

Ik had vlaggetjes in mijn kamer opgehangen, vond ik leuk. Toen ik de volgende dag wakker werd lagen ze alleen al op de grond, dus dat was een beetje jammer.

Mijn verjaardagscadeau: de Canon 550D. Yayyy!

Nog een keertje. De tas op de achtergrond heb ik ook gekregen. Niet echt mooi, maar zo wordt mijn camera goed beschermd en dat is het belangrijkste!

Een vriendin had een overheerlijke brownie voor me gebakken, ontzettend lief.

En thuis at ik ook nog taart. Hoezo gezond ;)



Haartjes gekruld!
Happy b’day to me!!

Op mijn verjaardag gingen we ‘s avonds ook nog uiteten. Was zoals gewoonlijk erg lekker!

Hartjessnoepjes tijdens het ontbijt

Zelfgemaakte sangria (achtig): mijn favoriete drankje!

Ein-de-lijk zijn mijn gordijnen opgehangen. Mijn kamer is zo goed als klaar dus een roomtour komt volgende week :) Eerst nog even opruimen etc want daar heb ik echt geen tijd voor gehad!

Mijn prachtige schoenen na dag 2.

Even een energie momentje…. Heb met carnaval iedere dag eigenlijk wel geslapen om even energie op te laden. Daarna wat fruit en een blikje energy drink doet echt wonderen!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *