Decubal Bodyolie

Laatst schreef ik al een artikel over hoe je je haren gezond kunt houden in de zomer. Klik hier voor het artikel. Niet alleen je haar, maar ook je huid heeft heel wat te verduren door de zon, zee en de wind aan het water! Decubal Bodyolie is een multifunctioneel product met een kalmerende en intensief verzorgende formule voo de zeer droge huid.
Decubal Bodyolie bevat onder andere kamille extract en vitamine E om de huid te kalmeren en beschermen. Er zit ook Jojoba olie in, dat zorgt voor een zachte en glanzende huid. In deze Bodyolie zitten geen parabenen en parfums. De Bodyolie ruikt dan ook nergens naar. Wil je toch een lekker geurtje, dan kun je er voor kiezen om een Grapefruit parfum eraan toe te voegen met het bijgeleverde sachet. Dit vind ik erg leuk, want als je toch een lekker geurtje wilt, kun je daar dus zelf voor kiezen.

Zoals ik al zei is de Decubal Bodyolie een multifunctioneel product. Je kunt hem overal voor gebruiken, niet alleen op je lichaam! Zo kun je het product het hele jaar door gebruiken. Dit kun je er allemaal mee:
  • Wanneer je je nagelriemen en nagels dagelijks met deze rijke bodyolie in masseert worden ze sterk en groeien ze sneller mooi lang.
  • Gebruik de olie na het scheren, het kalmeert de huid en geeft direct een zijdezachte glans.
  • Droge haarpunten door het zwemmen in zee- of chloor water kun je zo verhelpen door wat Bodyolie in te masseren en een kwartier te laten inwerken. Vervolgens was je je haar met een milde shampoo (Decubal heeft ook een shampoo).

Dat klinkt toch zeker allemaal erg goed, niet waar? Ik heb het product uitgetest, en ook gelet op bovenstaande punten.
Ik heb de grapefruit geur in de olie gedaan. Ik houd wel van lekkere geurtjes en zonder parfum ruikt het product nergens naar (logisch). Het druppelen van de parfum in de olie ging erg gemakkelijk en zonder knoeien. De grapefruit geur ruikt erg natuurlijk, en niet chemisch. Nadat ik de parfum erin had gedruppeld, moest ik tien seconden schudden voordat ik het product kon gebruiken. De parfum moet namelijk verdeeld worden over de olie.

Ik heb het product als eerst op mijn benen gespoten. Ik vind het belangrijk dat mijn benen goed gevoed zijn, want van die schilferige droge benen is echt not done. Toen ik het product erop spoot kwam de grapefruit geur me tegemoet, maar de geur was niet te aanwezig. Dat vind ik fijn, want ik wil niet dat geurtjes in lichaamsproducten té sterk ruiken, zodat je bijvoorbeeld je parfum niet meer ruikt. Het product trok heel snel in mijn huid, binnen 10 seconden voelde ik geen olie meer zitten maar had wel een mooie glans over mijn benen. Dit bleef daarna ook zo. Het gekke is, is dat dit product een olie is, maar dat het eigenlijk niet vet is! Dat vind ik wel echt fijn, want als je het product uitsmeert dan zitten heel je handen onder de olie en dat is niet fijn.

Ik ben nu bezig het op mijn nagels te smeren, maar dit moet ik echt blijven doen, wil ik resultaat zien. De zomer is al bezig, dus ik moest dit wel even snel aan jullie laten zien, want dit product is ideaal voor mee op vakantie, omdat het zo multifunctioneel is! Of het ook tegen droge haarpunten werkt kan ik niet zeggen, ik heb daar zelf namelijk geen last van.
Ik ben dus razend enthousiast over dit product en deze Bodyolie gaat zeker mee op vakantie. Ook door de sprayflacon heb je geen last van geklieder op je handen dus de Decubal Bodyolie is absoluut vakantie-proof!


Decubal Bodyolie kost €14,99 voor 200ml, wat wel aan de dure kant is, maar hij het geld echt waard! De producten van Decubal worden verkocht bij drogisterijen zoals o.a. DA en DIO en (Kring)apotheken in Nederland. Voor meer informatie, zie http://www.decubal.nl/.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *