COLLECTIES VAN HERÔME EN KOH

Ik krijg zo nu en dan collecties binnen van Herôme en KOH en ik schrijf er bijna altijd wel wat over. Ik vind het allebei gewoon erg fijne merken en die verdienen dus wel wat aandacht. Momenteel liggen er al een tijdje twee collecties in mijn ‘nog te reviewen’-mandje. Helaas ben ik er niet aan toegekomen omdat mijn nagels momenteel één complete ramp zijn en dat is niet zomaar verholpen. Het probleem is dat ik weer een beetje aan het nagelbijten ben. Dus ik kan dan wel fanatiek aan de slag gaan met nagelverharder, maar als ik onder druk sta ga ik er toch aan pulken. Heel zonde, en ik baal er zelf ook van. Maar het heeft even tijd nodig!

Daarom schrijf ik even kort wat over de meest recente collecties van Herôme en KOH, te beginnen met KOH Sound. Deze limited edition staat in het teken van muziek. Van links naar rechts: Keep on Jazzing, Punk Up, Lazy Lounge, Holy Hip Hop, Soul Sister en Pop Mania. Superleuke bijpassende namen! Mijn favorieten zijn Keep on Jazzing, Holy Hip Hop en Pop Mania.

De kwaliteit is zoals ik gewend ben van KOH. Ze lakken fijn, dekken met twee laagjes en drogen snel. Ook blijven ze lang zitten. Je betaalt er ook wel voor, want ze kosten €14,95 per flesje. KOH Sound is momenteel verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en drogisterijen, in de Bijenkorf van Amsterdam, Eindhoven, Amstelveen, Utrecht en via Kohcosmetics.com.

Dan de collectie van Herôme W.I.C., Magical India. De naam zegt het al, kleuren geïnspireerd op India. Veel verschillende kleuren, want daar staat India zelf ook om bekend. Ik vind deze collectie iets minder dan die van KOH, hij spreekt me minder aan. Dat neemt niet weg dat ik de kleuren niet mooi vindt, want ook bij deze collectie heb ik mijn favorieten. Zo vind ik de nagellak met glitters heel leuk (zeker voor een feestje) en kan ik de gouden kleur ook zeker waarderen.

Van links naar rechts: Pune, Bangalore, Agra, Madras, Goa en Jaïpur. Die laatste kleur is trouwens ook heel apart! W.I.C. by Herôme Magical India is verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumerieën en via Herome.com. Je hebt al een Herôme nagellak voor €7,50 en koop je er twee, dan betaal je €12,50.

Helaas geen swatches dus! Ik ga er zeker aan werken om te zorgen dat ik deze de volgende keer wel voor jullie heb. Ik vind wel een oplossing!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *