Vakantiewerk

De zomervakantie komt in zicht (yay!) en dat betekent voor mij dat ik op zoek moet naar een vakantiebaantje. Naja moet…. Ik heb afgelopen jaar gespaard voor mijn vakantie en dat is straks in een klap weg. Natuurlijk heb ik het er voor over, maar ik wil graag in zomervakantie gaan werken om dat bedrag weer terug te verdienen. Bovendien ga ik ook maar hooguit 2 weken op vakantie: 8 dagen met mijn vriendinnen en misschien nog een weekje met het gezin thuis.

Vorig jaar wilde ik promotiewerk gaan doen, maar dit is echt totaal niks voor mij. Ik heb daar de proefperiode niet eens afgemaakt, dat zegt genoeg. Daarna heb ik in augustus/september bij de Etos gewerkt. Het was leuk werk, maar ik probeer liever iets nieuws. Ik wil gewoon verschillende werkervaringen op doen!

Dus: ik ben op zoek naar een nieuw vakantiebaantje! Momenteel ben ik al flink aan het googlen en vanmiddag ga ik mijn CV maar eens updaten. En dan solliciteren! Ik sta eigenlijk overal wel voor open, behalve promotiewerk. Mensen lastig vallen over het nemen van een abonnement is niet aan mij uitbesteed, want ik weet zelf hoe vervelend ik het vind als ik tijdens een dagje shoppen al drie keer de vraag krijg of ik lid wil worden van Veronica Magazine.

Maar goed, ik hoop dat het vinden van een leuk vakantiebaantje me gaat lukken. Hebben jullie nog tips?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *