HERÔME W.I.C. AMAZING AUSTRALIA

Photobucket

We gaan down under met Herôme, ze hebben namelijk een W.I.C. geïnspireerd op Australië uitgebracht. In deze nieuwe limited edition dienden de kuststeden als inspiratie. Alle kleuren zijn dan ook voorzien van een ‘dirty mud’ laagje, alsof je na een relaxte wandeling nog wat zand van je af moet vegen. De hebben dan ook een warme, zwoele uitstraling. Dat zou je in eerste instantie misschien niet zeggen, maar de kleuren staan prachtig bij zomerse kleding.

Benieuwd naar de swatches? Lees dan verder!

Photobucket
Wollongong, ook wel de taal van de Aboriginals en staat voor het geluid van de zee. Dekt in twee laagjes.
Photobucket
Gold Coast is goudgeel. Niet echt mijn favoriete kleur, maar staat wel leuk bij exotische prints. Heeft twee laagjes nodig voor een volledige dekking.
Photobucket
Tasmania is samen met Adelaide mijn favoriete kleur. Tasmania is het eilandje dat voor de zuidoost-kust ligt en in 1642 is ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Het is geen mint kleur, maar ook geen wit. Apart kleurtje, maar daarom juist zo leuk. Dekt in twee laagjes.
Photobucket
Dit is Wagga Wagga, ook wel een stadje tussen Sydney en Melbourne. Een geelachtige kleur die bij mij goed in de smaak valt! Dekking in twee laagjes.
Photobucket
Brisbaine is zacht lila, een mooie pastelkleur als je het mij vraagt. Ik vind deze ook heel erg mooi, want nagellak vind ik nogal snel te paars en ik hou niet zo van paars. Deze is dus perfect. Dekt wederom in twee laagjes.
Photobucket
Ook mijn favoriete kleur: Adelaide. Een oranjerode kleur met een mooie gloed. Echt een zomers kleurtje. Dekt ook in twee laagjes.

Herôme W.I.C. Amazing Australia is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via Herome.com. Voor een nagellak betaal je €7,50, maar voor €12,50 krijg je er twee!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *