Look: On my bicycle

Omdat ik het maken van een collage de vorige keer erg leuk vond, heb ik er weer eentje samengesteld! Dit keer met een thema: fietsen! Een fiets is voor mij essentieel, zo’n typisch ding dat je pas mist als je het niet meer hebt. Ik gebruik mijn fiets namelijk dagelijks: opweg naar school, de stad, even een boodschap te doen,  you name it! En vooral met dit heerlijke weer vind ik het absoluut geen straf om te fietsen. Zonnebril op, en lekker op m’n gemakje naar school fietsen. Heerlijk!

En als je er fashionable uit wil zien tijdens het fietsen, is het eigenlijk ook wel van belang dat je ook een hippe fiets hebt. Een leuke omafiets koop je bijvoorbeeld op www.Bikester.nl. Deze webshop is een walhalla als je opzoek bent naar een leuke (oma)fiets. En denk erom: als je het doet, doe het dan goed! Want aan een fiets die na drie maanden uit elkaar valt, heb je tenslotte helemaal niets.

Maar wat draag je dan als je fashionable wilt fietsen? Ik heb voor een simpele outfit gekozen, opgeleukt met sieraden. Een rokje of jurkje vond ik niet zo’n verstandige keuze, want met de wind kan dat wel eens voor ongemakkelijke situaties zorgen. Ik koos dus voor een simpele jeans van Levi’s en een leuke mouwloze blouse van Topshop. Om het geheel wat op te fleuren een ketting van Debenhams (over de blouse), een mooie ring waarvan ik het merk niet weet en een zonnebril van Ray Ban. Bijpassende schoenen kunnen ook niet ontbreken, dus daarom koos ik voor sandaaltjes waarbij het goudkleurige accent weer een beetje terugkomt. Al met al een outfit die ik zo aan zou trekken!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *