Review: Crack nagellak van Pupa

Crack nagellak is HOT en menig (nagellak)merk komt ook met crack nagellak. Zo nu ook Pupa! Al verwacht ik dat het niet lang zal duren voordat Essence en Catrice ook met soortgelijk lakjes komen… Anyway, Pupa komt met drie verschillende kitjes met daarin een basiskleur en de crack nagellak zelf. Pupa noemt het zelf geen crack nagellak, maar ‘Nail art kit’. Natuurlijk zijn er véél verschillende soorten nail art, dus ik noem het gewoon crack nagellak. Van de drie verschillende kleursoorten heb ik er één ontvangen, namelijk het kitje in ‘White & Violet’. Een mooie, witte, shimmery kleur met donkerpaars. Leuke combo! Naast ‘White & Violet’ heb je ook ‘Silver & Black’ en ‘Gold & Rouge’. De prijs vind ik reuze meevallen: €11,50. Dat is per lakje €5,75 wat ik nog wel betaalbaar vind voor nagellak. Wat wel jammer is, is dat ook deze flesjes slechts 5 ml bevatten…

De nagellakjes komen in een mooie verpakking met op de achterkant duidelijke aanwijzingen. Altijd fijn dat er goed uitgelegd wordt hoe een product gebruikt moet worden, ook al is het misschien vanzelfsprekend!

De bedoeling is dat je als eerste de zogenaamde ‘Art Base’ aanbrengt, deze vervolgens op laat drogen (I tell you: dat gaat veel sneller dan 4 minuten) en ten slotte breng je de ‘Art Top’ aan. Wacht enkele seconden en je ziet het crack effect tevoorschijn komen, erg leuk om te zien! Ik vind het heel apart, maar ook wel weer leuk!

Vanaf eind november zijn de kitjes van Pupa te koop en ik vind het echte aanraders. Het zijn stuk voor stuk mooie kleuren en ik vind de combinatie van shimmer en mat ook erg mooi. Natuurlijk kun je de paarse kleur ook nog combineren met andere kleurtjes dus dat is ook leuk. Wat vinden jullie er van?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *