Wishlist januari

Ik heb een tijdje zitten nadenken over mijn wishlist voor januari, maar ik weet eigenlijk niet zo veel. 2 januari ben ik naar Den Haag geweest en daar heb toen gekocht wat ik wilde: truien. Dit stond hoog op mijn lijstje, dus deze heb ik inmiddels af kunnen strepen. Ik heb nog wel dingen op mijn najaarswishlist staan die ik nog niet heb gekocht, maar deze dingen wil ik niet heel graag. Ik wil nog wel graag een lekker parfum, maar volgende maand ben ik jarig en ik denk dat het dan leuker is om dat voor mijn verjaardag te vragen. Ik heb wel een wishlist samengesteld, maar het is een kleintje! Ik heb op dit moment namelijk eigenlijk niks nodig!

Zwarte broek
Jullie zijn zwarte broeken gezeik inmiddels misschien wel beu, maar ik heb nog steeds geen zwarte broek gevonden. Deze wil ik in januari graag kopen! Ik laat het jullie weten zodra de buit binnen is.

Zwarte enkellaarsjes zonder hak
Ik kleed me de laatste tijd heel simpel en ik draag veel zwart. Ik vind het mooi om daar dan een paar zwarte enkellaarsjes onder te dragen, maar dan zonder hak. Mijn Vans zijn de enige zwarte schoenen die geen hak hebben, maar ik heb nou ook niet altijd zin in sneakers. Ik heb eigenlijk nog steeds de laarsjes van Sacha op het oog, de rest van de zwarte enkellaarsjes die ik tegenkom zijn namelijk allemaal niet wat ik zoek!

Nieuwe oorbellen
Ik draag bijna elke dag oorbellen, maar vaak zijn dat dezelfde: mijn hangertjes van HEMA of mijn pareloorbellen van H&M. Ik hoef niet echt te investeren in oorbellen (raak ze regelmatig kwijt), maar mijn pareloorbellen van H&M zijn aan vervanging toe. Ik wil dus een nieuw paar van die knopjes!

J’Adore van Dior of Loverdose van Diesel
I need perfume! Al mijn flesjes beginnen op te raken en ik wil er graag weer een geurtje bij. Een lekker geurtje! J’adore en Loverdose wil ik al een tijdje en ik wil één van de twee binnenkort echt eens gaan kopen. Ik kan het voor mijn verjaardag vragen, maar het is ook wel een leuk cadeautje voor mezelf voor na de proefwerkweek. Deze begint 16 januari. Bah!

Shopper
Na de afgelopen My Favourite is dit vast wel duidelijk. Ik wil gewoon een shopper. Ik denk dat ik die van de H&M ga bestellen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *