WISHLIST NOVEMBER

In oktober is er geen wishlist online gekomen omdat ik van mezelf die maand niks mocht kopen. Niet dat dat helemaal gelukt is… Maar nu is het november en is het shoppen weer geoorloofd. En het wordt tijd om een hele warme garderobe in te slaan! Dat heb ik namelijk echt nodig met dat koude weer… Wat ik deze maand dan allemaal wil gaan kopen? Hieronder mijn lijstje!


Truien
Het wordt steeds kouder en om goed voorbereid te zijn op het koude weer heb ik truien nodig. Ik wil het liefste nog wat oversized gebreide truien, die staan leuk op een skinny jeans met laarsjes. Het liefste in allemaal verschillende kleuren: mint, rood, roze, zwart, grijs…. Noem maar op! Ook wil ik ook nog wat lange vesten, die zijn fijn om even snel aan te trekken.

Broeken
Wat betreft broeken heb ik een hele hoop nodig. Mijn favoriete donkere spijkerbroek is laatst kapot gegaan, deze is versleten net bij het kruis. Klinkt heel stom, maar dit komt door wrijving met mijn zadel. Die broek kan ik dus niet meer aan, en voor de rest heb ik geen andere donkere spijkerbroek. Tja, mijn Levi’s, maar jullie weten hoe ik daar over denk. Daarom wil ik nog donkere spijkerbroeken, maar ik wil ook nog een zwarte broek en ook nog andere kleuren. Maar prioriteit heeft een zwarte broek en een donkere jeans.

Sjaal & handschoenen
Deze dingen zijn essentieel. Ik heb er de afgelopen tijd al wat over geschreven maar ik heb het echt nodig. Want als ik ergens een hekel aan heb is het wel een koude hals en verkleumde handen. Dus daar moeten handschoenen en een sjaal verandering in brengen. Natuurlijk heb ik thuis nog wel sjaals en handschoenen, maar nieuwe dingen zijn altijd leuk. Ik moet natuurlijk wel bijpassende dingen hebben bij mijn jassen ;) haha.

Jasje(s)
Jasjes kunnen niet ontbreken! Het maakt een outfit af en het is een stuk warmer. Top eronder, jas erover en mij hoor je niet klagen. Ik weet niet wat voor soort jasjes ik allemaal wil, maar ik wil nog wel een nieuwe zwarte blazer en nog wat andere herfstkleuren. Jasjes zijn niet echt nodig, maar wel heel erg gewenst.

Wat staat op jullie wishlist?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *