Wishlist september

Ik weet dat ik een beetje laat kom met mijn wishlist van september. Maar dat kwam eigenlijk omdat ik niet echt wist wat ik nog wil kopen. Ik heb mijn kleedgeld van deze maand namelijk al uitgegeven aan cadeautjes, eten en de tas die ik gisteren liet zien. Bovendien ben ik ook nog steeds aan het sparen voor m’n shabbies, wat overigens niet heel erg op schiet. Oops! Ik heb nog wel salaris tegoed dus daar wacht ik dan nog maar even op!

Winterjas – ongeveer €100,-
Ik wil te veel. Maar er zijn gewoon een aantal dingen die ik nodig heb, waaronder een winterjas. Ik wilde eerst een zwarte leren jas maar ik denk dat een leren jas niet voldoende warmte biedt voor in de winter. Nu heb ik een mooie gezien bij de Mango, een gewatteerde jas. Deze vind ik erg mooi en is bovendien lekker warm. Ik wil de jas dan in het zwart of bruin. Deze jas kost €90,-. Ik weet nog niet zeker of ik deze jas neem, misschien koop ik wel weer een wollen trenchcoat. Dat is iets waar ik even over na wil denken, maar ik wil mijn jas waarschijnlijk wel deze maand kopen.
Brushcleanser van M.A.C. – €10,-
Ik vind brushcleanser van MAC geweldig! Mijn fles is al een tijdje op en het wordt maar eens tijd voor een nieuwe. Ik reinig mijn kwasten nog steeds zo nu en dan (eigenlijk te weinig) met babyshampoo, maar voor tussendoor is de brushcleanser van MAC een ideale oplossing. Het werkt heel goed en ik vind dat je er best lang mee doet.

Nail repair van Trind – €12,95
Nog een beauty product: nail repair van Trind. Mijn nagels zijn de laatste tijd echt verschrikkelijk dus ik ben op zoek naar een nagelverhardener die mijn nagels weer sterk maakt. Ik ben altijd een trouwe fan van Herôme geweest, maar ik wil ook wel een keertje iets anders proberen. Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord over Trind dus ik moet binnenkort maar eens een flesje aanschaffen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *