Wishlist februari

Van mijn wishlist van vorige maand heb ik twee dingen kunnen afstrepen: een zwarte en broek en zwarte enkellaarsjes. Ik kocht een zwarte broek van Only en ging voor de enkellaarsjes van Sacha. Allebei aankopen waarover ik supertevreden ben! Wat ik heb niet heb gekocht zijn nieuwe oorbellen, parfum en een shopper. Ik weet niet zeker of ik de shopper nog wel wil (toen ik ‘m wilde bestellen was de levertijd lang en ik was hem daarna alweer een beetje vergeten), maar de oorbellen en het parfum schuiven door naar deze maand! Voor de rest heb ik nog een aantal dingen op mijn lijstje staan.

Een nieuwe tas
Of het nu toch een shopper wordt, of misschien wel een heel ander exemplaar, ik wil een nieuwe tas. Tassen hebben bij mij nooit zo’n lange levensduur, dus ik zit eraan te denken om misschien een keer wat meer in een tas te investeren en een echte leren tas te kopen. Maar ik weet niet of dat ‘m echt gaat worden want ik ben eigenlijk van plan het volgende te kopen…

Michael Kors horloge
Ja, je leest het al voor de zoveelste keer: ik wil een Michael Kors horloge! En deze maand blijft het niet alleen bij kijken, ik wil hem ook daadwerkelijk kopen. Ik wil graag een roségouden exemplaar. En nu hoor ik jullie al roepen: ‘Maar je hebt toch al een roségouden horloge?’ Ja, de klopt! Maar deze is een klein beetje beschadigd en ik vind het model van Michael Kors gewoon veel mooier. Ook veel duurder, maar ik zeur al maanden over een Michael Kors horloge dat het nu eens écht tijd wordt!

Truien
Vooral met dit weer zijn warme truien essentieel. Ik heb dit najaar al wat truien gekocht, maar nog niet genoeg! Ik heb bij H&M twee leuke exemplaren besteld dus ik hoop dat ze passen.

Ik heb nog wel meer dingen op mijn lijstje staan, zoals een zwarte blazer, een leuke uitgaanstop en een zwart strak rokje. Een beetje veel, dus ik zie wel allemaal wat ik daadwerkelijk ga kopen. Ik ben benieuwd wat februari me gaat brengen, ik heb er in ieder geval heel veel zin in! De 17de ben ik jarig en uitsluitend daaraan vindt carnaval plaats. Can’t wait!

Wat staat op jouw wishlist?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *