Vakantie geboekt!

Vorig jaar ben ik voor het eerste met vriendinnen op vakantie geweest, naar camping Appelhof op Terschelling. Het was echt een vakantie om nooit te vergeten, maar toen zeiden we al: volgend jaar gaan we naar het buitenland. Lekker weer, in een hotel… Dat leek ons wel wat! We waren al even bezig met brainstormen en al vrij gauw kwamen we tot een besluit: Sunny Beach in Bulgarije werd het dit jaar! Albufeira in Portugal was ook een optie, maar daar gaan al superveel mensen van school naartoe en Bulgarije is veel goedkoper.

We hebben een vakantie geboekt bij Beachmasters en ondanks dat een hotel los waarschijnlijk goedkoper is, is het toch wel fijn (zeker gezien onze leeftijd) dat je altijd nog kunt terugvallen op een organisatie. Stél er is iets, dan sta je er in ieder geval niet alleen voor. Het was nog even zoeken naar een goed hotel, want Beachmasters heeft er echt zo veel! We hebben vooral gekeken naar de ligging ten opzichte van het strand en de uitgaansgelegenheden en natuurlijk de faciliteiten van het hotel. Uiteindelijk hebben we een goed hotel gevonden: Izola Paradise!

Dit is een All Inclusive hotel wat betekent dat er ontbijt, lunch, avondeten, snacks en drinken tussendoor bij inbegrepen is. Natuurlijk zullen we ook buiten de deur gaan eten, maar ontbijten doe je niet buiten de deur en een colaatje en ijsje overdag kan er ook wel altijd in. Je pakt sowieso sneller iets als het niks extra’s kost. Bovendien scheelde het maar ongeveer 60 euro met een appartement, waarbij je dit dus allemaal niet hebt. Zo waren we dus veel voordeliger uit! Het hotel ziet er wel goed uit, maar ik verwacht niet te veel. Ik denk dat we er toch alleen maar slapen en optutten, de rest van de dag hangen we vast wel bij het zwembad of aan het strand.

Helaas duurt het nog even voordat het eindelijk zo ver is. 5 juli nemen we het vliegtuig vanaf Schiphol, dat duurt dus nog even… Ik heb in ieder geval wel iets om naar uit te kijken, want ik weet zeker dat ook die vakantie een top vakantie gaat worden.

Gaan jullie ook met vrienden of vriendinnen op vakantie?

Bron foto’s

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *