Lief cadeau van mijn zusje

Zo rond Sinterklaas vliegen de cadeaus om de oren. Ook ik ben (blijkbaar) lief geweest dit jaar en ik heb wat leuke cadeaus van de Sint gekregen. Het filmpje hierover, kwam gisteren online. Maar ik heb ook een cadeautje gekregen van mijn lieve zusje. Waarom? Gewoon, zomaar!

Mijn zusje (11) was voor de eerste keer met een vriendin naar de stad geweest en ze sms’te me al dat ze iets voor me had gekocht. Ze stuurde ook nog dat ze dacht dat ik het wel leuk zou vinden. Ik vond het al lief dat ze aan me dacht, maar ik verwachtte een kleinigheidje. Toen ze daarna kwam aanzetten met een tasje van The Body Shop viel mijn mond al open. Dit had ik niet verwacht! Ze had het cadeautje helemaal in laten pakken en ik zag al aan de verpakking dat er een bodybutter in zat. Arm kind had helemaal van haar zakgeld een dure (zeker voor haar budget) bodybutter gekocht. Dat had écht niet gehoeven! Maar alsnog wel súper lief. Mijn zusje kent me beter dan ik denk….

Ik ben namelijk al langer als de dag van vandaag gek op bodybutters en de bodybutters van The Body Shop vind ik het allerfijnst. Ieder jaar vraag ik wel voor Sinterklaas een setje met drie mini’s en die gaan ook altijd op. Nadat mijn grote pot Shea bodybutter was opgemaakt door mijn stiefvader (hij kwam erachter dat het erg goed werkt als handcrème) was ik door mijn voorraad heen. En dat wist ze, want ze heeft precies de goede bodybutter gekocht. Zoals ik al zei, het had echt niet gehoeven, maar bedankt sis!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *