Outfits: Carnaval 2012

Carnaval is helaas al weer voorbij, wat ging de tijd snel! Zoals jullie wisten was ik vrijdag jarig en ging ik daarom geheel in stijl naar de stad. Ik had wat gekke kleuren bij elkaar aangetrokken en wat leuke attributen om duidelijk te maken dat ik jarig was. Mijn vriendinnen waren kaarsen, daarom staan ze ook kaarsrecht op de foto ;) Toen we de stad in gingen hebben we onze eigen kroegentocht gehouden, we zijn echt overal naar binnen geweest om te vragen of ze aan een ‘verjaardagstraktatie’ deden. Het lukte niet overal, maar we hebben wel een paar keer shotjes gekregen of er werd een verjaardagslied gedraaid. Super leuk, dat was echt een geslaagde avond!

De dagen erna gingen we verkleed als Spice Girls. Op de (door mij slecht bewerkte) foto hierboven hebben we een foto van de Spice Girls nagedaan, net echt haha! Zaterdag was het echt súper druk in de stad waardoor we vrijwel meteen naar huis zijn gegaan. Heel erg jammer, maar gelukkig waren we vantevoren nog samen wat gaan drinken, zodat we niet echt een hele avond hebben overgeslagen. Ofja, zo voelde het voor mij niet.

Zondag gingen we (om de schade in te halen) ook overdag naar de stad. Normaal doen we dat eigenlijk niet, want dan ben je aan het einde van de week echt helemaal kapot, maar het was super gezellig! Tussendoor gingen we even bij een vriendin eten waarna we ‘s avonds weer lekker optijd naar de stad gingen. Was een leuke avond, alleen ik was wel echt heel erg moe! Maandag gingen we weer alleen ‘s avonds en toen was het ook weer heel gezellig. Dinsdag waren we eerst niet van plan te gaan, maar we hadden er allemaal nog zin in dus we zijn toen ook nog even de stad in gedoken. Er waren toen al een aantal kroegen dicht en alles was ook maar tot 2 uur open maar toch was het een goede afsluiter!

Ik heb het dus heel erg naar mijn zin gehad. Er valt genoeg over te vertellen, maar dat is niet echt relevant om te plaatsen denk ik! Ik ben nog steeds wel moe want mijn hele ritme is door carnaval naar de maan. Als je iedere avond rond 4/5 uur gaat slapen en je wilt dan vervolgens om half 12 naar bed dan kun je dat echt vergeten! Gisteren was ik bijvoorbeeld super moe maar ik kon pas om half 3 slapen. Zo haal ik mijn slaap natuurlijk nooit in! Verder is mijn stem heel schor. Ik heb daar altijd snel last van (ook op vakantie) maar nu is het echt niet handig omdat ik mijn roomtour wilde filmen. Nog heel even wachten, dus!

Voor de carnavalgangers onder ons: hoe hebben jullie het gehad?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *