Food photo’s

Ik heb al een tijdje geen food photo’s meer geplaatst, omdat ik simpelweg vergat foto’s van mijn eten te maken. Kleine moeite, zou je zeggen… Maar vaak was het eten al op voordat ik er een foto van kon maken. Oops! Gelukkig heb ik er de laatste tijd wat meer aan gedacht, dus hier komt ‘ie: een nieuw deel food photo’s!

Red Bull geeft je vleugels…. Deze foto is alweer van een tijdje geleden, waarschijnlijk rond de proefwerkweek, maar dat weet ik niet zeker. Ik drink namelijk niet zo heel vaak Red Bull, alleen als ik moe ben. En van leren word je moe, dus dan is zo’n blikje wel op z’n plaats! In de pan ligt trouwens shoarmavlees. We aten die avond een broodje shoarma. Lekker!

Gebakken aardappeltjes met boontjes en vlees. Heel standaard, maar zeker niet verkeerd. Gaat er altijd wel in. Ik ben de laatste tijd echt dol op groente dus ik kon het niet laten om extra veel boontjes op te scheppen. Lekker verantwoord hihi!

Petit Four. En dat terwijl ik ze eigenlijk niet eens zo heel lekker vind. Maar zeg nou zelf, deze petit four ziet er wel heerlijk uit. Dat dacht ik ook, maar hij viel toch een beetje tegen. Dat neemt niet weg dat ‘ie toch een plaatsje verdient in dit artikel!

Mijn zusjes gingen cakejes bakken en ze hadden toen ook van die speciale stiften met chocolade om ze te decoreren. Ik ging ermee aan de slag en daar kwam onder andere dit figuurtje uit. Een bijtje!

Nogmaals groente! Hier een salade van komkommer, verschillende soorten paprika en een beetje tonijn: heerlijk! Hier kan ik dus echt van genieten.

Vorige week maakte ik met mijn mama een heerlijke lunch. Een heerlijk waldkorn broodje met ijsbergsla en philadelpia feta & komkommer en een (kant- en klare) salade met onder andere druiven en blauwaderkaas. Super lekker, super vullend! Maar ach, ik was weer verzadigd voor een aantal uur ;)

Iets minder gezond, maar echt goddelijkheid ten top: chocoladetruffels. Ik heb me gelukkig ingehouden en heb er maar ééntje gepakt. Of waren het er nou twee? Achja, soms mag je jezelf wel eens verwennen. Zegt iemand die al 2 chocoladeletters op heeft. Het was Sinterklaas, voor één keer mag het toch?

Thee met speculaasjes: dat is nog eens lekker thuiskomen na een lange dag school. Vooral Turkish Apple Tea is mijn favoriet. Echt even een genietmomentje op de bank.

En we gaan weer de gezonde kant op: na een avondje oppassen nam ik thuis als dessert nog een kiwi en een passievrucht. Die kleurtjes bij elkaar vond ik zo leuk, helaas was het in de woonkamer nogal donker en zie je het niet zo goed.

Dat was ‘ie weer voor deze keer! Vanaf nu zal ik weer wat vaker foto’s van eten maken, want ik vergeet het gewoon iedere keer. Gisteren heb ik bijvoorbeeld heerlijk met mama gelunched, maar het is gewoon niet in me op gekomen om hier foto’s van te maken. Slecht… Ik weet het!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *