H&M broek update

Jullie vonden laatst dat ik gewoon mijn H&M broek opnieuw moest bestellen en dat heb ik toen ook gedaan. Ik mocht de broek netjes terugsturen en kreeg gewoon mijn geld terug. Het is dus een tikje voorspelbaar dat ik ‘m heb besteld, maar ik miste de broek zo! Ik had namelijk nog zo veel leuke combinaties in mijn hoofd. Binnen een weekje ontving ik de broek, want gelukkig was hij nu wel direct leverbaar. Ik was er weer super blij mee en ging er extra voorzichtig mee doen. Maar het mocht helaas niet baten… Hij is alweer kapot!

Ik heb de broek nu zo’n 2/3 keer gedragen en ik kan ‘m dus eigenlijk alweer weggooien. Deze keer zit er geen random scheurtje in, maar is de broek bij de naad uitgescheurd. Op de knieën zitten wat naden zodat de broek niet uit gaat lubberen en ik zag al dat het nepleer een ienieminie stukje was uitgescheurd (1 mm), maar dit was niet hinderlijk. Helaas is het nepleer enorm kwetsbaar, want nu is dat stuk gewoon helemaal uitgescheurd. Ik baal er echt enorm van, want ik ben er erg voorzichtig mee geweest.

Tja, wat te doen? Ik kan de broek terugsturen naar H&M, maar hiermee heb ik mijn leren broek niet terug. Opnieuw bestellen is geen optie want de kans dat de broek dan wéér kapot gaat, is me te groot. Ik heb de afgelopen weken ook geen leuke leren broeken meer gezien dus de lol van het zoeken naar een nieuw exemplaar is er nu wel af. Zo jammer :( Hebben jullie toevallig nog ergens soortgelijke broeken gezien?

DELEN:

2 Reacties

  1. michel 8 november 2013 / 23:09

    Zonde! die leren broek staat je vast erg mooi, ik zou een broek zoeken van wat steviger leer , dan kan je weer genieten en mooie combinatie maken :-)

    groetjes,

    een leer liefhebber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *