UPDATE: BACK ON TRACK

Hi iedereen! Daar ben ik weer, en nu echt! Sinds donderdag heb ik al vakantie, maar wegens verschillende omstandigheden was het me nog niet gelukt om meteen weer helemaal te bloggen. Ik moest onder andere echt even bijkomen van mijn eindexamens.


Nu zijn jullie vast allemaal benieuwd: hoe gingen je eindexamens? Ik durf er eigenlijk niet zoveel over kwijt. Ik wist dat economie een van mijn mindere vakken zou zijn, en het ging ook niet goed. Ik had heel veel stress voor dat examen en ik zag het echt even niet meer zitten. Maar daarnaast ging geschiedenis ook minder goed dan ik hoopte. Heel jammer! Maximaal één 5 voor wiskunde, Engels en Nederlands lukt me wel, maar of ik ook een 5,5 gemiddeld heb voor al mijn CE’s? Dat weet ik echt niet… Ik heb op het begin bijna al mijn examens nagekeken, maar aangezien ik daar echt niet vrolijk van werd ben ik daar op een gegeven moment mee gestopt. Ik laat het nu maar gewoon op me afkomen, ik hoor het 13 juni wel!

En tot die tijd? Dan ga ik lekker bloggen, genieten van mijn gala en… op vakantie! Want 3 juni (dat is over precies een week) vertrekt het vliegtuig vanuit Eindhoven naar Mallorca! Ik ga samen met drie vriendinnen en we hebben er echt heel veel zin in. Ohh wat hebben we dat verdiend! Lekker een weekje relaxen, genieten van de zon en flink stappen.

Wat betreft mijn blog: ik ga proberen zoveel mogelijk te schrijven zodat jullie wat leuks te lezen hebben als ik weg ben. Daarnaast wordt er achter de schermen gewerkt aan een nieuwe layout (door de lieve Jiami, waar ik gisteren ben geweest) en ik ga van Blogger overstappen naar WordPress. Hehe, eindelijk! Ik wil dit al heel lang, maar nu werd het maar eens tijd. De layout wordt heel clean en simpel, maar ik hem heel mooi. Ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden…

Tot die tijd is mijn blog alleen bereikbaar via ourfavourites.NET want als je ourfavourites.NL bezoekt, dan staat er dat de site ‘under construction’ is. Nu is namelijk ourfavourites.nl doorgelinkt naar .net, maar dat ga ik omwisselen. Dus vandaar dat jullie niks merken van het hele verhuizingsproces!

Nou, dat was de update alweer! Hopelijk heb ik jullie voldoende geïnformeerd en als je nog vragen/suggesties hebt, laat ze vooral achter in de comments!

Liefs, Lizzy

P.S. vanaf volgende week komt er weer iedere week een My life as Liz online!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *