Aanfoto paillettenjurkje

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is ‘ie dan: de aanfoto van mijn paillettenjurkje van Urban Stiletto. In dit artikel staan meer foto’s en nog wat informatie, dit artikel is puur aanvullend. Ik heb op de foto’s het jurkje aan met blote benen en high heels van Miss Selfridge, maar zo ga ik het jurkje niet combineren tijdens oud&nieuw. Dan kies ik toch echt voor een dikke panty met wat lagere hakken. Deze hakken zijn prachtig, maar ze zitten echt vervelend… Zo jammer!

En hier nog een foto, waarop je goed het model van het jurkje kunt zien. Zoals ik al eerder schreef, is dit jurkje niet echt flatterend. Maar de overload aan pailletten maakt het al gauw goed! Het voordeel van zo’n A-lijn jurkje is dat als je een opgeblazen buik hebt door bijvoorbeeld de bubbels van de champagne (ik zeg ook maar wat, maar ik krijg soms een bolle buik van drank) je dit buikje niet goed zit! Dus in dat opzicht is het weer wel flatterend ;)

Wat ik ook nog even wil melden is dat het jurkje klein valt. Ik heb altijd maat S en dit jurkje is maat S/M. Het jurkje past precies, maar het had niet kleiner moeten zijn. Ook als je wat grotere borsten hebt dan gaat het jurkje boven erg trekken. Ik heb dat nu al een heel klein beetje, terwijl ik een gemiddelde cupmaat heb!

Het jurkje komt uit The Ultimate Party Collection en is verkrijgbaar op Urban-Stiletto.com. Het jurkje is voor €29,95 verkrijgbaar in het zwart, goud en poeder, alleen de laatste kleur is al uitverkocht. Wees er dus snel bij!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *