ZOEKTOCHT: CHIC JURKJE

Over iets meer dan een maand heb ik een receptie. Het komt er op neer dat ik op zoek ben naar een geschikt jurkje. En dat is nog moeilijker dan ik dacht! Ik kan ook kiezen voor iets met een jasje, maar dan wil ik ook meteen een mooie broek, waardoor je snel veel geld kwijt bent. Dat ik een jurkje wil is dus zeker, maar waar en hoe… Dat is nog maar de vraag!

Bij de Mango hebben ze een aantal jurkjes die ik wel mooi vind. Je ziet ze hierboven. Deze kosten allemaal 30 of 40 euro, dus dat is ook een prima prijs. Donkerblauw vind ik mooi, want zwart is snel zo donker. Alhoewel een zwart jurkje weer gecombineerd kan worden met een gekleurd jasje. Alleen de eerste twee jurkjes lijken me wat moeilijker te combineren met een jasje door de v-hals. En geen jasje is niet echt een optie, want in november is het best wel koud. Het meest rechtse jurkje heeft al wat langere mouwen, dus dat scheelt al een beetje.

Het jurkje moet netjes zijn en niet te kort. Niet te veel poespas, gewoon iets chics. De kleur maakt niet echt uit. Ik heb al verschillende webshops afgestruind, maar ik ben nog niet echt het perfecte exemplaar tegen gekomen. Wellicht dat jullie me kunnen helpen? Het jurkje mag maximaal 60 euro kosten, dus ik denk dat dat wel te doen is. Misschien kennen jullie nog webshops die echt hele leuke dingen verkopen? Laat het me weten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *