MY BIKINI’S

Kon ik mijn bikini’s maar alvast aan! Helaas moet ik nog wachten tot 3 juni, maar van de positieve kant bekeken: dat is al over iets minder dan twee maanden. Want dan ga ik lekker naar Mallorca met drie vriendinnen. En dat betekent: zon, zee en strand. En deze bikini’s neem ik dan allemaal mee! Dit zijn al mijn bikini’s en ze zijn allemaal van de H&M. Eerst had ik er meer, maar die heb ik inmiddels aan mijn zusje gegeven want die passen me niet meer. Goed excuus om nog meer bikini’s te kopen! Maar voor nu ben ik tevreden met de bikini’s die ik heb.

De bovenste twee zijn de twee bikini’s die ik dit jaar heb gekocht. Allebei een bandeau bikini, maar bij beide kunnen er bandjes aan vastgemaakt worden. Persoonlijk vind ik het zonder mooier, want dan zie je de bandjes niet zitten en dat is super handig met het zonnen. 

De bikini’s die je hierboven hebt zijn van vorig jaar. En die tweede misschien ook wel van het jaar ervoor, maar die draag ik pas sinds vorig jaar. De vorige twee bikini’s waren wat neutraler, deze zijn wat opvallender van kleur. Van de linker vind ik het model en de kleur heel mooi, en het printje van de rechter is ook gewoon heel leuk. Ik word er vrolijk van!

DELEN:

1 Reactie

  1. Anonymous 11 april 2013 / 23:38

    Oh wat word ik blij van zulke artikels :)
    Supermooie bikini’s heb je trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *