MIJN CARNAVALSOUTFIT 2013

Vrijdag gaat het feest voor mij weer beginnen: carnaval! Ik vier het weer gezellig met vriendinnen, en afgelopen jaren werden we met z’n allen Bob de Bouwer en Spice Girls. Dit jaar wordt iedereen iets anders, alleen iets leuks vinden was makkelijker gezegd dan gedaan. Standaard dingen zijn een beetje saai en op internet vallen bij het gros van de jurkjes je boobs er al uit als je al een keer gaat springen. Aangezien ik daar niet zo van houd (niet? nee!) en ik wel lekker wil kunnen dansen zorgen ergens rekening mee te hoeven houden, zette ik mijn zoektocht voort. En het is gelukt! Je hebt het waarschijnlijk al gezien, ik word een champagnefles. Jawel.


Toen ik dit jurkje zag vond ik hem gelijk al grappig. Vooral de haarband met daarop die kurk is geniaal. Ik ben alleen wel bang dat ik die snel ga verliezen, maar ik kan altijd nog met behulp van een donut een knot op mijn hoofd doen die dan dient als kurk. Problem solved!

Links zie je het jurkje zoals hij hoort, maar aangezien ik dat een beetje koud vind, heb ik er een coltruitje bij gekocht. De bovenkant van de jurk zit bevestigd met klittenband in mijn nek, en daar heb ik nu met die coltrui ook geen last meer van. Daarnaast zit zo’n truitje eronder ook veel fijner. Een goede oplossing, want je ziet er ook niks van. Onder het jurkje (die gelukkig ruim onder mijn kont valt, wat ook niet altijd het geval is bij carnavalsjurkjes) draag ik een zwarte maillot en als schoenen kies ik denk ik voor mijn afgetrapte All Stars. Ik denk namelijk dat er aan het einde van carnaval niet heel veel meer overblijft van mijn schoenen, want die van vorig jaar heb ik toen ook weggegooid…

Maar dat maakt niet uit, mijn carnavalsoutfit is binnen en ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in! Nog meer bezoekers die ook carnaval gaan vieren?

DELEN:

1 Reactie

  1. Roos 16 januari 2014 / 13:57

    Hoooi, echt heel leuk, waar heb je die vandaan? kan hem nergens vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *