Mijn nieuwe bikini

Als eerste: HAPPY QUEENSDAY! Gisteren had ik al een superleuke Koninginnenacht, en vandaag ga ik ook weer naar de stad toe, heel gezellig dus! Hopelijk gaat het weer ook een beetje meewerken… Ook heb ik lekker vakantie, maar daar komt morgen nog een update over!

Ieder jaar is het weer een grote zoektocht om de perfecte bikini te vinden. Maar ik heb hem gevonden! Hij komt weliswaar van de H&M maar ik ben er heel erg blij mee.

Ik heb verschillende websites afgestruind om een leuke, maar toch betaalbare bikini te kopen. Op Asos.com kon ik geen leuke vinden voor een zacht prijsje, dus ik ging maar eens bij de H&M kijken. Ik was gewoon een beetje aan het kijken tot ik op een bikini stuitte die ik wel heel erg leuk vond! In andere kleuren vond ik hem niet zo geweldig, maar in het bruin-achtig is hij super!


Zo ziet hij eruit op de site. Het topje kost €12,95 en het broekje €9,95. Eenmaal ontvangen zag hij er héél anders uit. Eigenlijk veel mooier! De details die op de site groen en roze-achtig zijn, zijn in het echt meer oranje/goud, pretty!
Hier kun je dus zien dat de bikini echt heel anders is dan op de site. Ik vind dat gelukkig niet erg, maar eigenlijk is het wel slecht dat de kleur in het echt heel anders is. Dit is trouwens niet mijn enige bikini, ik heb nog verschillende bikini’s van vorig jaar die allemaal nog prima kunnen! En misschien koop ik dit jaar nog wel een saaie/simpele erbij.

Wat voor bikini gaan jullie dit jaar dragen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *