Starbucks @ Jumbo

Hier in Eindhoven zijn we helaas niet gezegend met een Starbucks filiaal. Dat moet er maar eens snel van komen, want ik ben dol op Starbucks! Toen ik op Facebook las dat je Starbucks bij de Jumbo kunt krijgen rende ik dan ook zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Jumbo. Ze verkopen er dan wel geen cake pops en brownies, maar met een frappucino latte maak je me al heel erg blij!

Naast deze frappucino latte hebben ze ook nog frappucino caramel en nog iets met espresso. Deze waren alleen niet op voorraad, vandaar dat ik alleen de frappucino latte kocht. Ik was erg benieuwd hoe dit zou smaken, maar ik vind het erg lekker! Het is wel anders dan dat je een frappucino bij een Starbucks filiaal koopt, maar toch niet verkeerd. En zeker niet voor de prijs, zo’n beker kost €1,79. Niet duur vergeleken met de prijzen die je betaalt bij een Starbucks filiaal.

Ik ben erg benieuwd naar de andere Starbucks producten die Jumbo verkoopt, dus ik ga snel weer een keertje terug. Ik wil het allemaal proberen! Ik wilde deze tip gewoon even met jullie delen, want ik denk dat er wel meer meiden zijn die dol zijn op Starbucks maar ook geen Starbucks in de buurt hebben. Dan is dit toch een leuk alternatief!

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *