Food photos

Het is weer eens tijd voor een serie food photos! De afgelopen tijd heb ik eigenlijk niet echt heel erg veel foto´s gemaakt, maar wel voldoende om er weer een leuk artikeltje van te maken. Enjoy!

Toen we net in het nieuwe huis woonden hadden de buren een superlekkere taart voor ons gebakken. Echt enorm lief! Ik weet niet precies wat voor taart het was, maar er zat chocolade in en dat doet ´t altijd goed! Gezien ons hele gezin dol is op chocolade (met in het bijzonder mijn stiefvader), was de taart zo op!

Ik hou van vis! Veel witte vissen vind ik lekker, maar ik houd ook erg van zalm. Kibbeling vind ik ook enorm lekker en toen we het laatst weer eens aten heb ik er ook volop van genoten!

M´n zusje had laatst cakejes gebakken met een vriendinnetje, en toen kreeg ik er ook één! Het cakeje was zeker goed gelukt de smiley van marsepein was ook erg lekker! Nom nom nom

Laatst aten we een Indische gehaktschotel en ik kon m´n geluk haast niet op. Oké, dat is ook weer een beetje overdreven, maar ik ben echt DOL op Indonesian food!. Helaas eten we het niet zo vaak, maar oh, dit was echt super lekker!

In de vakantie was ik met mama een weekje alleen thuis, omdat mijn stiefvader en zusjes naar onze zeilboot gingen in Lelystad. Mijn moeder is momenteel naast haar werk erg druk bezig met een hbo opleiding en ze moest dus flink aan het werk! Gelukkig was er af en toe tijd voor een pauze en deze hebben we dan ook goed benut door een hapje buiten de deur te eten. Ik ben eigenlijk bijna iedere keer vergeten foto´s te maken van het eten, behalve van dit dessert. Het was een mousse van Mango met citroenijs en slagroom. Lekker!

Homemade carpaccio! Ik genoot er in de vakantie optimaal van om lekker te lunchen, want op school eet ik meestal maar saaie boterhammen.

In de vakantie heb ik carrotcake gebakken en hier zie je daar een stukje van. Er komt trouwens nog een blogpost over, die komt in de loop van deze week of volgende week online.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *