Wishlist november

Daar is ´ie weer: de maandelijkse wishlist! Van de wishlist van oktober heb ik alles gekocht wat ik wilde hebben: basics, winterjas, Guess Seductive en nieuwe sjaals. Dat is fijn, want zo hoef ik in november niet zo veel te kopen. Ik heb ook nu weer een korte, maar krachtige wishlist.

Leren broek
Het is volgensmij onderhand wel duidelijk dat ik een leren broek wil. Ik had er laatst al een gekocht bij de H&M, maar die heb ik teruggebracht omdat hij niet fijn zat en er zaten strepen aan de zijkant die ik bij nader inzien toch niet zo mooi vond. Ik heb wel een andere gezien bij de H&M maar was er niet in mijn maat en op de shop kan ik hem ook niet meer vinden! De zoektocht zet zich dus voort…

Wollen trui
Alhoewel ik vorige week nog een zwarte trui heb gekocht, wil ik nóg meer truien. In de winter kan ik er geen genoeg van krijgen en zeker met het koude weer dat voorspeld is, zijn warme truien echt een must. Het liefste wil ik nog een crémekleurige trui!

Zwarte Levi’s
Ik weet niet wat er opeens met me aan de hand is, maar ik ben opeens dol op zwarte broeken! Eerst droeg ik veel liever spijkerbroeken, maar zwarte broeken staan wat netter en ze zijn bovendien ook makkelijk te combineren. Ik wil deze winter sowieso nog wel een mooie spijkerbroek, maar een zwarte broek heeft momenteel een hogere prioriteit. Ik ben van plan een Levi´s Curve ID te kopen, want ik hoor vooral veel goede verhalen over het zwarte model.

Blouse
Ik heb al een aantal blousen op het oog, maar ik heb er nog steeds geen gekocht. Ik weet nog niet welke ik ga kopen, maar ik wil wel heel graag een nieuwe blouse! Misschien die van Object, maar ik heb ook bij de H&M leuke exemplaren gezien!

Dit was het dan voor november. Kort maar krachtig, alhoewel een Levi´s toch nog best een uitgave is. Eerst moet het geld er maar komen, dan zien we wel verder! Maar stel ik heb nog geld over, dan besteed ik het graag aan een mooi paar zwarte enkellaarsjes of een oogschaduwpalette van Lancome wat ik onlangs in de Douglas heb gespot. I am in love!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *