Mijn nieuwe tas

In mijn shoplog van afgelopen week zagen jullie mijn nieuwe tas al even voorbij komen. Het is een simpele tas, maar daarom juist zo fijn. Hij is ideaal voor een dagje shoppen maar hij kan ook prima mee tijdens het uitgaan. Doordat de tas zwart is, past hij bij iedere partydress en maakt hij zo de outfit compleet. De zwarte kleur is wel nadelig voor in de zomer – daarom stond ik ook te twijfelen of ik ‘m niet in het bruin zou nemen, maar dat is weer niet leuk voor het uitgaan – maar voor nu is ‘ie perfect! De tas heeft verschillende vakjes, dus genoeg opbergruimte. Al die vakjes zou je een nadeel kunnen noemen, maar ik vind het juist wel fijn. Zo ligt de inhoud niet door elkaar. Ik vind het rommelen in een tas altijd leuk klinken, maar wanneer je dringend iets nodig hebt dan is het vervelend!

De tas is niet van echt leer, maar dat zie je er niet aan af. Het is goede kwaliteit nep-leer (net als mijn tas van de WE, die nog steeds niet kapot is!), dus erg stevig. De voering oogt qua ‘stof” wel wat goedkoop, maar dat zie je gelukkig alleen als je de vakjes aan de zijkant opent. Ik vind het formaat van de tas ook perfect! Er passen geen schoolboeken in de tas, maar daar heb ik hem ook niet voor gekocht. Het is de perfecte grootte om hem mee naar de stad te nemen, er passen genoeg spullen in, maar ook niet te veel. De tas staat heel subtiel dus zelf de meest drukke outfits kunnen erbij! Je zou zeggen dat hij voor uitgaan te groot is, maar er past wel een paar ballerina’s in, altijd fijn als je last hebt van pijnlijke voeten door het dragen van high heels. Bovendien vind ik het niet groot voor uitgaan, genoeg meiden nemen zo’n tas mee!

De tas komt van de Bijenkorf (eigen merk) en kostte €39,95. De tas is ook verkrijgbaar in het bruin, dat is wat meer casual. Wat vinden jullie van mijn tas? Ik heb laatst nog een leuke hanger gezien die ‘m nog wat kan opfleuren dus dat kan van pas komen als ik mijn tas wat minder simpel wil.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *