Aankoop PINC sale

In maart schreef ik over de sales van PINC. Afgelopen vrijdag en zaterdag was er een sale in Eindhoven en toen ben ik er samen met een vriendin naartoe geweest. Ze hadden best veel leuke dingen. Kleding van Patrizia Pepe, Supertrash, Aaiko, American Vintage en accessoires van onder andere Fab en Lavand. Uiteindelijk ben ik met een tas van het laatste merk naar huis gegaan.

De tas kostte normaal gesproken €90,- en ik nam hem voor €45,- mee. Een mooie korting van 50%! Het model is naar mijn mening helemaal perfect. Ik was op zoek naar een handtas in het model van een Speedy en deze komt daar goed bij in de buurt! Alle stukjes (nep)leer op de tas maken de tas wat aparter. Je moet er van houden, maar ik vind het superleuk. De tas is sowieso moeilijk op de foto te krijgen, ik vind hem in het echt veel mooier!

De kleur is ook perfect, ik wilde namelijk het liefste een bruine tas. Je kunt dus wel zeggen dat ik ben geslaagd in het zoeken naar een handtas. Die kan ik in ieder geval al van mijn wishlist afstrepen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *