Lekkernij: Macarons

Al ooit macarons gegeten? Dat zijn een soort koekjes van amandelpoeder, suiker en eiwitten met daartussen een crème. Laten we zeggen dat dit de vervanger is van de cupcake, ze zijn namelijk razend populair. Ze zijn te koop bij verschillende patisserieën, maar je kunt ze ook zelf maken. Dit is echter heel moeilijk, dus wellicht niet aan te raden voor meiden die niet veel ervaring hebben met bakken. Toch proberen? Klik hier voor een recept. Ik heb ze zelf nog nooit op (shame on me!), maar dat gaat niet lang meer duren. Geniet in ieder geval mee van volgende leuke foto’s die ik tegenkwam op het web…

Last but not least… Macarons van Ladurée, dé patisserie in Parijs waar het allemaal is begonnen. Uiteraard zijn dit de lekkerste macarons die er zijn. Dus als ik ooit in Parijs ben, sla ik die winkel zeker niet over!

Loopt het water bij jullie inmiddels ook al in de mond? Bij mij wel hoor… Hebben jullie ooit macarons gegeten? Zoja, wat vond je er van? Ik ben ook wel benieuwd of er meiden zijn die ze ooit zelf hebben gemaakt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *