ZARA SHOPPERS

Al een tijdje ben ik aan het zoeken naar een nieuwe tas. Ik wilde eerst een bruine tas, maar nu het najaar eraan komt is een zwarte tas wel erg handig. Deze past namelijk gewoon overal bij. Nu heb ik nog een mooie zwarte tas, maar ik zou wel graag een ander model willen. Ik vind shoppers de laatste tijd heel erg leuk en Zara heeft momenteel heel veel mooie shoppers in de collectie, de meeste ook van echt leer. Mijn favorieten: de zwarte met studs linksboven, de gevlochten rechtsboven en de classy zwarte onderaan in het midden.

Ik ben er nog niet over uit wat voor tas ik ga nemen, ik wil namelijk zo veel dus ik moet mezelf even tijd geven om erover na te denken. Wat vinden jullie van deze shoppers? Of hebben jullie toevallig nog tips waar ik leuke (liefst leren) tassen kan vinden voor een schappelijke prijs? Dan heb ik het over rond de 70-100 euro. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

DELEN:

4 Reacties

  1. Anonymous 11 september 2012 / 18:38

    Op eBay is er een hele mooie KO van een Zara shopper te vinden voor maar 15 euro. Op forums staat dat ie ook van goede kwaliteit is en hij is er in bruin en zwart

  2. Lisanne 11 september 2012 / 19:28

    Ik vind die met die studs en de eerste van de tweede rij mooi :) De rode is ook wel leuk eigenlijk, weer eens wat anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *