Verslag Beautylab VIP Party Halloween

Zondag 31 oktober 2010 was het dan zover: de VIP Party van Beautylab! Vanaf het moment dat ik was uitgenodigd had ik er al enorm veel zin in en ik kon dus ook haast niet wachten! Gelukkig vloog de tijd voorbij en voor ik het wist zat ik in de trein op weg naar Houten. Ik was bang om de trein te missen of iets dergelijks, maar mijn reis was helemaal gelopen zoals ik had verwacht dus dat was mooi. Ik had met een aantal meiden via de mail afgesproken op het station van Houten en vanaf daar liepen we naar het appartement van Serena. Ikzelf was niet verkleed, maar wel in style: ik droeg een koraal jurkje met een zwarte panty, zwarte ballerina’s en een zwart colbertje. Niet bijzonder, maar toch leuk.

Ik wist totaal niet wat ik van het feest moest verwachten, maar de verwachtingen die ik had zijn echt totaal overtroffen. Serena heeft echt haar best gedaan en ons de stuipen op het lijf gejaagd, vooral bij binnenkomst… Hieronder de video van Serena, waarin jullie de binnenkomst zelf nog een keertje kunt meemaken.

Eenmaal aangekomen bij het appartement van Serena was alles hartstikke leuk versierd, kregen we lekkere hapjes en drankjes en hebben we ons vermaakt met geklets over – hoe kan het ook anders – beauty en andere meidendingen. Ook Angel van TheBeautyBakery kwam langs en ze had ook nog wat spulletjes uitgestald van haar shop en nog wat nagellak, maar jullie lezen binnenkort meer over wat ik had gekocht. Ook had ik nog even met Angel gekletst en ze is echt hartstikke tof en lief! Enorm leuk om haar in het echt te hebben gesproken!

Ik heb in de tijd dat het feest duurde – van 2 tot 8 uur – nog veel meer mensen gesproken en beautyblogger Milou was er ook! Natuurlijk kan ik hier niet álles neer gaan typen want over dit feest valt haast wel een boek te schrijven, zo leuk was het! Alsof het feest alleen al niet leuk genoeg was kregen we op het einde nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis, met de nadruk op goedgevuld. Sjeeminee! Ik had niet verwacht dat er zoveel leuke spulletjes in zouden zitten! Omdat jullie zó nieuwsgierig waren (tijdens de livechat en op Twitter), hieronder een foto met wat er in mijn goodiebag zat.

Al met al vond ik het echt een geweldig feest, zeker een hoogepunt van 2010. Ik zal dit niet snel vergeten! Ik vond het hartstikke leuk om Serena in het echt te ontmoeten en je kon zo goed zien dat ze echt haar best had gedaan om het een leuk feest voor ons te maken. Alles was tot in de puntjes verzorgd en achteraf hoorde ik nog dat Serena hartstikke zenuwachtig was. Dat is nergens voor nodig geweest lieve Serena (als je dit leest…) want jij bent wel de laatste die dat zou moeten zijn, trots zijn moet je, want het was zeker een succces!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *