Uitslag winactie oorbellenrekje XOXOshop

Héhé, daar is ‘ie dan: de uitslag van de winactie! Sorry dat het even moest duren, ik heb jullie nu natuurlijk wel héél nieuwsgierig gemaakt… Ik zal het daarom ook maar kort en krachtig houden.

Om kans te maken op bovenstaand oorbellenrekje van XOXOshop.nl met een waarde van €14,95 moest je laten zien wat jouw opbergsysteem voor je oorbellen is. Originaliteit vond ik vooral belangrijk, want je wint natuurlijk niet zomaar! Één inzending sprong er voor mij meteen uit. Benieuwd wie gewonnen heeft? Lees dan snel verder!

Klik op de afbeelding voor een groter formaat!

Patricia P. was met bovenstaande inzending het origineelst. Ook had zij nog duidelijk uitgelegd waarom ze het moest winnen dus het was me overduidelijk dat dit de winnares moest zijn! Gefeliciteerd, er wordt contact met je opgenomen.

Niet gewonnen, niet getreurd: verschillende soorten sieradenrekjes zijn te bestellen op XOXOshop.nl. Vooral nu is het even de moeite waard om een kijkje te nemen want er is sale en met de kortingscode 2010 krijg je in de hele maand november 10% korting op het gehele assortiment!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *