Herfstvakantie!

Sinds gisteren heb ik dan eindelijk herfstvakantie! Ik was er al een aantal dagen naartoe aan het leven, want school was zo druk en van mijn motivatie en concentratie was niet veel meer over. Ik weet dat sommigen van jullie er alweer een weekje op hebben zitten, maar die van mij heb ik dus nog voor de boeg!

Ik ga niet echt óp vakantie, maar blijf gewoon lekker thuis. Dit weekend ga ik naar mijn vader en voor de rest ga ik afspreken met vriendinnen en vooral…. uitrusten! Ook ga ik wat meer tijd aan mijn blog besteden want die heb ik afgelopen week behoorlijk verwaarloosd. Door mijn drukke leventje kwam ik er gewoon niet aan toe! Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het hartstikke leuk vind maar er gaat gewoon enorm veel tijd in zitten en de vrije tijd die ik heb is beperkt! Ik ga vooral veel artikelen voorschrijven want over 3 weken heb ik alweer proefwerkweek en ik wil dan echt goed kunnen leren zonder zorgen over mijn site.

Nog iets leuks…. Ik ga naar de VIP Party van Beautylab! Toen ik hoorde dat Serena een winactie ging organiseren wilde ik absoluut winnen, want zo’n halloween VIP Party lijkt me gewoon ontzettend leuk om mee te maken. Natuurlijk is het ook leuk om Serena zelf te ontmoeten en wat andere bloggers en bezoekers van haar blog. Als ik ben geweest krijgen jullie uiteraard een verslagje over hoe het was!

Ik ga dus lekker genieten van mijn herfstvakantie en als je wilt weten wat ik allemaal voor leuks meemaak moet je me maar volgen op Twitter!

Liefs voor jullie allemaal en ik wens diegene die nu ook vakantie hebben een heerlijke vakantie toe!
xoxo Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *