NOG EVEN EN DAN…

Photobucket

Vertrek ik naar Berlijn! In november schreef ik namelijk al dat ik met school op buitenlandse reis ging, maar nu is het dan ook echt bijna zo ver. Maandag vertrekken we met de bus en dan bevind ik met tot en met zaterdag in Berlijn. Ik heb er heel veel zin in!


Gezien de weersverwachting wordt het geen shortjes-weer, wat natuurlijk wel een beetje jammer is. Maar ik blijf hopen op een wonder, net zoals met Konginnedag de zon scheen. In Berlijn is het altijd wel warmer dan in Nederland, maar er is regen voorspeld en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Echter staat dit veel plezier niet in de weg, want we moeten er zelf maar wat van maken!

Photobucket

We hebben een stadsrondrit langs de bezienswaardigheden in Berlijn, we gaan naar musea, een musical en naar een voorstelling van de Blue Man Group. We hebben een flinke planning maar het klinkt wel allemaal erg leuk! Het liefst zou ik mijn spiegelreflex meenemen om zoveel mogelijk foto’s te maken, maar dat risico ga ik niet nemen. Ik neem mijn iPhone en oude camera wel mee, dus dan kan ik nog genoeg foto’s maken. Jullie krijgen in ieder geval te horen hoe ik het heb gehad!

Ik ga deze week nog artikelen schrijven voor volgende week, zodat jullie iedere dag voorzien zijn van een artikel. Ik hoop dat er ergens in Berlijn wifi is zodat ik mijn mail kan checken en bevestiging krijg dat alles goed verloopt. Anders moet ik even iemand inschakelen die mijn mail bijhoudt voor eventuele belangrijke dingen. Is misschien wel niet nodig, maar je weet maar nooit! Soms wel irritant eigenlijk dat ik zo afhankelijk van internet ben… Het leven van een blogger ;)

Hebben jullie nog tips voor in Berlijn?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *