2010, thanks!

2010 was een goed jaar. Veel gebeurd, maar ja je moet ook wel met 365 dagen. Vooral op bloggebied ben ik – al zeg ik het zelf – enorm vooruit gegaan. In 2009 ging je me echt niet vertellen dat ik persberichten zou gaan ontvangen, want wat waren dat eigenlijk? Meer dan 100 bezoekers per dag? In nog geen 100 jaar. En door bloggen heb ik leuke mensen ontmoet, wat ik nog het allerleukste vind. Maar er is meer en in dit artikel zet ik mijn hoogtepunten op een rijtje.

- Ik heb een hoop leuk bloggers ontmoet: Serena van Beautylab.nl (en zusjes!), Milou van Cherize.nl, Shenyce van labelsandlipgloss.tk, Martine van Girlsontheblog (niet actief met bloggen), Britty & Joyce van Beautysensation.web-log.nl (inmiddels gestopt), Liselot van Diarylove.wordpress.com. Ook heb ik Angel van TheBeautyBakery.nl en mijn Twitterschatjes Ilayda (@xilaydaa) en Lisa (@xLisamaria, tevens ook blogger van Adorebeauty.nl). – Mijn beugel ging eruit!
– Ik heb wat geld verdiend met mijn blog, wie had dat ooit gedacht? En GOED dat het voelde. Ik werk er ook wel hard voor, maar toch. Geld verdienen met bloggen? Als je dat in 2009 tegen me had gezegd had ik je echt vierkant uitgelachen.
– Ik heb in tijdschriften gestaan met mijn blog. Wel heel speciaal om je link op papier terug te zien.
– Kleine meisjes worden groot… In 2010 heb ik het uitgaansleven ontdekt. Beste ontdekking e-vah ;-)
– Ik heb beautyguru Thijs Willekes ontmoet.
– Ik heb gebruik gemaakt van Ebay.com, en HOE! Misschien mijn 2e beste ontdekking…
– Sinds Mascha haar Enchilada recept publiceerde, zijn we hier in huize Eindhoven verkocht. Iedereen is er dol op! Guess what wie het altijd maakt ;-)
– Ik heb nog meer van Nederland gezien! Tilburg, Almere, Volendam, wat gekke dorpjes in Friesland, Londen(!) en nog meer waar ik nu nog niet op kan komen!
– Ik ben misschien een tikje Twitter-verslaafd geworden. Dit kan negatief zijn, maar ook positief omdat het altijd (oke bijna altijd) gezellig is met de mede-bloggers. Zo heb je toch het idee dat je elkaar goed kent.
– Door de verandering van klassen in dit nieuwe schooljaar is het qua vriendschappen ook veranderd, maar alleen op een positieve manier. Ik heb superlieve vriendinnen en ik besef steeds maar weer hoe belangrijk ze voor me zijn. I love you!
– Ik heb sinds 11 december een vriendje! Hopelijk houden we het lang uit met elkaar, want dan zouden we 11-11-11 11 maanden iets hebben!

Dit was wat er als eerste in mij opkwam. Er zijn volgensmij nog echt veel dingen die ik ben vergeten maar daar kan ik niet meer op komen. Misschien weten jullie het wel beter dan ik… Is dat zo? Laat weten wat ik vergeten ben!

Laat weten wat jullie hoogtepunten waren in 2010 en dan zie ik jullie in 2011! Happy new year!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *