Tips van Carole

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van mijn stiefmoeder -zo klinkt ze ook nog eens heel oud, maar dat is niet hoor!- met daarin wat tips van producten die ze erg fijn vond. Ze probeert regelmatig producten uit om te kijken welke ze het fijnste vindt. Het leek me leuk om deze producten met jullie te delen want jullie hebben er ook vast wat aan!

Gliss Kur Shea Cashmere
Ik hoorde al vaker positieve dingen over Gliss Kur, zo ook over de Shea Cashmere lijn. Mijn stiefmoeder bevestigt dat maar eens! De producten beloven droog en futloos haar tegen te gaan en zorgen voor een haardos die soepel valt en enorm zacht is. Net zoals… cashmere! Hm, waar zou die naam toch vandaan komen ;-)? De lijn bevat een shampoo, conditioner, een soort crème die je niet hoeft uit te spoelen en een haarmasker. Mijn stiefmoeder is vooral enthousiast over de shampoo en conditioner. ‘Mijn haren worden handelbaar en zacht’. Kijk, dat is wat we moeten hebben! De bovenstaande prijzen zijn voor de shampoo (€4,79) en conditioner (€4,99).

Glycerone Hand & Nail Crème
Alweer een hele poos geleden raadde Carole mij de hand- en nagelcrème van Vaseline aan. Ik klaagde namelijk over slappe nagels dus ik besloot die eens te proberen. Een fijne crème, die naar mijn mening goed werkte, maar wat was het een dunne vloeistof! Zo had je al snel te veel en zat alles onder de crème, dat is niet zo fijn… Mijn stiefmoeder had er ook last van en probeerde daarom wat nieuws. Ze ging voor de Glycerona Hand & Nail Crème die naast het verzorgen en beschermen van de handen ook nog eens belooft de nagels versterken. En of het werkt! De nagels werden superhard en je hebt echt meer een crème idee. En voor die prijs hoef je het nou ook niet te laten. Ik moet je zeggen dat ik inmiddels ook erg benieuwd ben geworden en binnenkort maar eens even de drogist binnensluip om ook een crèmetje te scoren. De crème is verkrijgbaar in een tube (50 ml) en in een pot (150 ml). Ondanks dat de pot goedkoper is, is de tube meer aan te raden aangezien deze handiger is voor on-the-go en veel hygiënischer werkt.

Hopelijk vonden jullie het leuk, als jullie dit vaker willen zien: laat het me weten!

Met dank aan Carole
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *